Cabinetul Ponta, pe 7 mai la votul de învestitură

Ministrul desemnat pentru relaţia cu Parlamentul, Mircea Duşa, a declarat, miercuri, că USL va propune în Birourile permanente ale Camerelor ca votul de învestitură pentru noul Cabinet să aibă loc luni după-amiază.

RomaniaTV.net
02 mai 2012, 10:00
Cabinetul Ponta, pe 7 mai la votul de învestitură

Duşa a precizat că audierea miniştrilor desemnaţi în comisii ar putea avea loc luni înainte de prânz, iar după-amiază plenul reunit pentru votul de învestitură.

Întrebat când vor avea loc audierile în comisie ale miniştrilor desemnaţi, Mircea Duşa a răspuns: „Cred că luni, înainte de masă, iar după-masă plenul reunit cu votul de învestire, aceasta este propunerea noastră în Birourile Permanente care probabil vor fi convocate vineri”.

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, a precizat şi el că miniştrii desemnaţi vor fi audiaţi luni dimineaţă, la ora 10.00, în comisiile parlamentare, urmând ca la ora 15.00 în plenul Parlamentului să fie dat votul de învestire a Guvernului Victor Ponta.

„Calendarul este foarte clar. Luni dimineaţă, cred că la ora 10,00, eu am luat legătura cu preşedinţii comisiilor de agricultură (…), luni dimineaţă vom fi în faţa comisiilor de specialitate şi vom prezenta propunerile noastre, priorităţile, iar în după-amiaza aceleiaşi zile, cred că la ora 15.00, va urma votul în plen, de încredere, pe care îl va acorda sau nu Parlamentul Guvernului Ponta”, a precizat Daniel Constantin.