Cabral, în lacrimi: „S-a stins în câteva zile oribile, triste și chinuite”

Cabral este o persoană extrem de sufletistă, iar pierderea celor dragi îl afectează extrem de tare. Săptămâna acesta, vedeta a întâmpinat un astfel de moment.

RomaniaTV.net
15 nov. 2014, 12:42
Cabral, în lacrimi: „S-a stins în câteva zile oribile, triste și chinuite”

Cabral s-a confesat prietenilor de pe blogul său şi a vorbit despre perioada dificilă prin care trece. Unul din cei mai buni prieteni ai săi, un câine de rasă „cane corso”, a murit.

Din cauza unor probleme de sănătate ale câinelui, pe numele său, Thomas, Cabral i-a stat alături în permanenţă în ultimele zile, iar moartea patrupedului l-a devastat total.

„Stau și scriu și lângă mine, pe un covoraș din acelea pătrate, stă Tiara, câinele nostru. Da, sforăie, pupa-i-aș trufa ei, doarme cu laba dreapta atingându-mi discret piciorul. Dacă mă mișc se trezește si se uită la mine. Așteaptă să mă opresc din nou în altă poziție, întinde iar una dintre labe și după ce restabilește contactul fizic adoarme la loc. În stânga e alt covoraș pătrat. Unul verde. Pe el stătea Thomas. Stătea atunci când încă era cu noi.

Probabil că dacă nu ai animale prin casă și-n suflet nu vei înțelege când voi scrie că vederea acelui covoraș pătrat îmi întoarce sufletul pe dos. Pentru că Thomas a murit. S-a stins în câteva zile oribile, triste și chinuite, făcut ghem și cu labuțele pline de tuburi. S-a stins cu noi alături, probabil incapabili să înțelegem cât îl durea. L-am ținut pe pitic de labe, i-am vorbit, l-am alinat și am sperat. Dar n-a mai putut. Au rămas după el milioane de amintiri”, a scris Cabral pe blogul lui.