Cabral şi Andreea Ibacka, dragoste cu năbădăi. Citeşte un interviu SAVUROS cu cei doi

Andreea şi Cabral Ibacka nu sunt un cuplu convenţional. Cei doi întreţin flacăra pasiunii prin dispute dese şi amuzante.

05 feb. 2014, 08:55
Cabral şi Andreea Ibacka, dragoste cu năbădăi. Citeşte un interviu SAVUROS cu cei doi

Cei doi au acordat un interviu în exclusivitate pentru revista Viva, potrivit unica.ro.

Andreea, ai avut vreodata tendinta de a te uita in telefonul lui?

A: Şi-a schimbat telefonul, am senzatia ca special ca sa nu il mai pot controla eu. |nainte aveam acelasi tip de telefon si imi era foarte simplu sa intru si pe al lui. Acum si-a luat telefonul asta care e atat de SF pentru mine, incat nu l-am dibuit deocamdata, asta ii si spuneam azi… Cred ca trebuie sa imi iau si eu la fel ca sa ma invat cu el. Oricum, am senzatia ca am instalate pe telefon, pe laptop atatea aplicatii ca sa ma localizeze, incat de asta e el asa linistit.

C: Daca as vrea, as putea auzi si ce vorbeste. Dar decat sa traiesti asa, mai bine nu mai traiesti. Lasand la o parte faptul ca o tii pe ea in teroare, problema e cu timpul tau. Daca nenorocita e nenorocita si vrea sa faca ceva, oricum se intampla. Cu lantul o legi si tot degeaba. La fel si cu nenorocitul cand… (rade)

A: Da, dar nenorocitul intotdeauna lasa semne, nu se gandeste la cate m-as putea gandi eu.

Va umpleti viata cu vacante, emisiuni TV, aveti si un catel. Cand veti face loc si unui copil?

A: Anul asta, am zis.

C: Stii care e faza? Eu sunt mai inconstient, ca sunt barbat, dar ea crede in alinierea tuturor planetelor inaintea marelui eveniment.

A: E ca la olimpiada pentru mine. Trebuie sa fie cadrul armonios, perfect. Probabil ma voi hotari atunci cand o sa ma apuce disperarea varstei.

C: Da, cand o sa am eu 80 de ani.

A: O sa fie in curand. Şi sa stii ca nu ma bazez pe tine, oricum.

C: Nu, ca mai avem niste vecini. (rade)

A: La crestere ma refer! Eu deja am facut planul cu educatia copilului. Nu avem copilul, dar noi deja ne contrazicem la ce scoli sa il dam, ce limbi straine sa invete. Teoretic, conform graficului pe care il am, daca anul acesta raman insarcinata, va fi baiat.