Cabral şi Andreea Ibacka, împreună de 14 ani. Cum a început povestea lor de dragoste: „Acritura nu voia să iasă în oraş cu mine”

Cabral şi soţia lui, Andreea, sunt de 14 ani împreună şi au fetiţă, care este lumina ochilor. Prezentatorul mai are o fată de 17 ani, din prima căsătorie cu Luana Ibacka. 

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 11:40
Cabral şi Andreea Ibacka, împreună de 14 ani. Cum a început povestea lor de dragoste: „Acritura nu voia să iasă în oraş cu mine”

Cabral mărturiseşte că a fost nevoie de şase luni de zile pentru a o convinge pe Andreea să iasă la o cafea. „Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…

Când apar divergenţe nu cedează niciunul. Și umorul meu fabulos dispare ca prin minune, se trece la lupta la baionetă, tragem cu tunurile, dăm cu ghioaga, pornim laserele…„, a declarat Cabral pentru Viva.ro.

Namiko a fost botezată de nașii Irina și Răzvan Fodor

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru prima dată pe 5 decembrie 2018. Ea și Cabral i-au pus numele fiicei lor Namiko. Prezentatorul TV mai are o fiică din prima căsătorie: Inoke Ibacka. El și Andreea Ibacka au devenit soț și soție în 2011.

Namiko a fost botezată de nașii Irina și Răzvan Fodor, care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Micuța a fost creștinată în urmă cu trei zile, iar părinții și nașii săi au îmbrăcat straie populare. După ce s-a încheiat slujba de la biserică, s-a dat o petrecere pe cinste acasă la Cabral Ibacka.