Cabral și Andreea Ibaka, momente de panică. Vedetele au ajuns de urgență la spital cu fiul lor: „Obosiți și îngrijorați”

Cabral și Andreea Ibaka au traversat o perioadă dificilă, după ce au ajuns de urgență la spital cu fiul lor.

18 iun. 2023, 15:39
Cabral și Andreea Ibaka, momente de panică. Vedetele au ajuns de urgență la spital cu fiul lor: „Obosiți și îngrijorați”

Cabral a povestit întâmplarea fanilor săi de pe rețelele sociale. Au avut un moment de panică în urmă cu câteva nopți, după ce au ajuns de urgență la spital cu fiul lor, Tiago, din cauză că micuțul a făcut febră.

Citește și Câți bani fac pe lună jurații de la „Chefi la Cuțite”. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au venituri colosale

„Se întâmplă des să povestim atunci când e de bine, zâmbim tot timpul, punem poze când mai plecăm pe ici pe colo. Uite, ăștia suntem noi, ajunși de urgență la spital, acum câteva nopți. Cu febră, cu Tiago supărat, obosiți și îngrijorați. Acum T. e bine. Atunci… Andreea si cu mine, ca orice părinți, leșinați de grijă. Chapeau bas echipei de la spital, profi și eficienți, chiar dacă era 4 dimineața. Mulțumim.”, a scris Cabral Ibacka.

Care e cea mai mare frică a lui Cabral

Cabral are familia pe care visat-o mereu și o carieră de succes. Cu toate că e puternic și relaxat în fața celor care îl urmăresc, are și el fricile lui. Le-a mărturisit urmăritorilor că se teme foarte tare de cancer.

„Sunt genul care trăiește optimist. Nu văd belele peste tot, nu văd boli și necazuri… ba chiar din contră. Totuși, dacă ne punem la un pahar de vin alb de vorbă… probabil că ajungem să vorbim și de frici. Și-atunci îți spun sincer și deschis, de cancer mă tem”, a scris Cabral Ibacka pe pagina sa de blog.

Citește și Corina Caciuc, apariție spectaculoasă la un eveniment. Partenera lui Laurențiu Reghecampf a întors toate privirile: „Asta da femeie frumoasă” 

Prezentatorul tv a explicat că e atât de speriat de această boală pentru că cei care sunt diagnosticați au șanse mici de supraviețuire.

”Mi-e frică în primul rând pentru încă nu ne-am prins de la ce-l facem. În esență, lista cu chestiile despre care se spune că provoacă sărăcia asta de necaz este interminabilă și cuprinde… cam orice faci. Trăitul în sine pare că e una dintre cauze… Și mi-e frică și pentru că la noi se scapă mult mai greu de cancer decât se reușește prin alte țări. Nu e o acuzație, nu mă lamentez, e doar o constatare. Am prieteni care au trecut prin cancer. Și mi s-a părut groaznic că pe lângă boala în sine au avut constant și stresul cu banii”, a mai notat prezentatorul TV.