Corina Caciuc, apariție spectaculoasă la un eveniment. Partenera lui Laurențiu Reghecampf a întors toate privirile: „Asta da femeie frumoasă” – FOTO

Corina Caciuc, iubita și mama băiețelului lui Laurențiu Reghecampf, a întors toate privirile la un eveniment la care au participat împreună. Tânăra care a înlocuit-o pe Anamaria Prodan a avut o ținută spectaculoasă cu care nu a putut trece neobservată.

18 iun. 2023, 12:06
Corina Caciuc, apariție spectaculoasă la un eveniment. Partenera lui Laurențiu Reghecampf a întors toate privirile: „Asta da femeie frumoasă” – FOTO

Corina Caciuc e de o frumusețe răpitoare. Ea și Laurențiu Reghecampf au mers recent la un eveniment pe care ulterior au postat-o pe rețelele sociale. Reghe a pus în descriere mai multe emoji care ilustrează inimi, semn că e foarte fericit în noua sa viață. Postarea a strâns rapid peste 23.000 de aprecieri și sute de comentarii.

„Asta da femeie frumoasă!”, „Frumoși sunteți, toți, iar soția ta e o finețe!”, „Ce a făcut la viaţa ei nu știu, habar n-am, dar de frumoasă e frumoasă”, „Ce feminină ṣi frumoasă e Corina, o finețe de fată. Să fiți fericiți!”, „Bună alegere, Reghe”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Reghecampf.

Citește și Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au aruncat bomba! Fanii celor doi sunt în delir. ”Vine și o fetiță”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt împreună de trei ani. Fostul jucător și antrenor al Stelei a cunoscut-o pe Corina în perioada în care încă era căsătorit cu Anamaria Prodan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Corina Caciuc e cu 17 ani mai tânără decât Reghecampf, însă diferența de vârstă nu a fost niciun moment un impediment pentru fericirea lor. Deși relația lor a trecut prin episoade grele, mai ales în urma scandalului izbucnit de despărțirea de Anamaria Prodan, Corina și Reghe au depășit toate acele situații și acum formează un cuplu tot mai solid. Cei doi au împreună și un băiețel.

Citește și Cât de mult a crescut fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Fotografia care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. „Totul meu!”

Cum s-au cunoscut Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea.

Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, a spus Laurențiu Reghecampf, anul trecut, într-un podcast.