Cabral, dezvăluiri în PREMIERĂ despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!", noua producţie a celor de la Pro Tv, a iscat numeroase controverse. Dacă concurenţii se luptă din greu să ducă la capăt competiţia, telespectatorii, însă, nu mai contenesc să analizeze până în profunzime show-ul. Pentru că decizia lui Pashaman de a renunţa la competiţie a luat prin surprindere pe toată lumea, Cabral a fost primul care a dorit să comenteze decizia artistului.

RomaniaTV.net
23 feb. 2015, 13:07
Cabral, dezvăluiri în PREMIERĂ despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Pashaman nu a mai suportat regulile stricte ale concursului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” şi a decis că este mai bine să părăsească competiţia. Cum mai toată lumea îl considera unul dintre favoriţi, după plecarea sa, fanii au început să analizeze motivele pentru care Pashaman a renunţat. Printre cei care au dorit să comenteze public situaţia se află şi Cabral, unul dintre moderatorii show-ului, care a scris pe blogul său că nu doar dependenţa lui Pashaman de ţigări la făcut să renunţe, ci şi regulile stricte ale competiţiei.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Misterul show-ului a fost SPULBERAT! Emisiunea NU este…

De asemenea, în postarea sa de pe blog, Cabral a mai lămurit şi câteva ipoteze care au apărut pe Internet în urma începerii acestui show. Mai mult decât atât, tot în aceeaşi postare, Cabral a ţinut să precizeze că el nu ar fi fost niciodată capabil să participe la o asemenea competiţie.

„Îmi pare rău pentru Pachaman. A fost lider, a fost un coagulant pentru echipă, a fost unul dintre cei care aduceau zâmbetul în tabără. Și mai presus de toate, a arătat că are foarte mult bun-simț.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show TOXIC pentru VEDETE? Părerile SPECIALIŞTILOR sunt DEVASTATOARE

Toate celebritățile sunt în concurs pentru că asta și-au dorit. Pentru cele 12 locuri a fost competiție mare. Mai mult de-atât, cele 12 celebrități rămân în concurs pentru că își doresc asta. La cum îi simt acum, mai presus de orice alt aranjament ei vor în primul rând să demonstreze că pot. Legat de toate cele prin care trec ei… n-aș fi fost în stare niciodată să fac ce fac cei 12 oameni din tabără.

Până acum au suportat cele mai groaznice mirosuri pe care mie mi-a fost dat să le miros, au mâncat cele mai scârboase chestii – inimaginabil de scârboase, au băut cele mai vomitive substanțe inventate vreodată și-au suportat să aibă alături, în spații mici, unele dintre cele mai respingătoare vietăți de pe Pământ. Sincer, pe mine nu mă convingi să fac așa ceva nici în ruptul capului.

După șase zile sunt vizibil slăbiți. Au pierdut masă musculară, au pierdut strat adipos, se vede că sunt trași la față”, a scris Cabral pe blogul său.

Citeşte şi  SUNT CELEBRU, SCOATE-MA DE AICI: Alina Plugaru le-a sucit minţile. Ce spun băieţii despre sexul în grup


loading...