Cabron, replică dură pentru Iulian Bulai (USR). „Ai bulan prea mare că încă nu îți sărim toți în cap

Cabron i-a dat o replică dură lui Iulian Bulai, după propunerile făcute de parlamentarul USR privind artiștii. Politicianul a cerut ca ORDA să suspende plata drepturilor de autor pe perioada pandemiei.

10 nov. 2021, 18:29
Cabron, replică dură pentru Iulian Bulai (USR). „Ai bulan prea mare că încă nu îți sărim toți în cap
Cabron, replică dură pentru Iulian Bulai

Cabron, replică dură pentru Iulian Bulai (USR). Rapper-ul a reacţionat imediat după ce parlamentarul a cerut suspendarea plăţilor pentru drepturile de autor pe perioada pandemiei.

Cabron, replică pentru Iulian Bulai (USR)

„Două sectoare foarte lovite de restricțiile pandemiei: artiștii și Horeca. (…) În zonele cândva turistice, acum așteptând să treacă valul 4 fără să le măture falimentul, sumele plătite astfel fac o mare diferență. Între a da acești bani sau a păstra niște angajați. Anul trecut, când cu lockdown-ul, Oficiul Român pentru Drepturi de Autor (ORDA) a suspendat plata acestor remunerații – și toată lumea a avut doar de câștigat. Mă voi întâlni cu directorul general al ORDA, Răzvan Pop, să vorbim despre acest subiect. Sper că împărtășim aceleași îngrijorări”, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

Nicio gafă nu îl opreşte pe Iulian Bulai. Useristul a început să spună rugăciuni pe Facebook: Doamne, te rog, dă-le înțelepciune!

„2 sectoare serios lovite de situația de azi, iar tu, când nu ți-e somn, te gândești la cum ar fi sa distrugi total una dintre ele (și nu ma refer la horeca, deși noi ne dorim sa meargă horeca pentru ca depindem și de zona asta, plus ca oamenii, la fel ca și noi, baga bani mulți în fundul statului ca să funcționeze sanatos). Pai ai stat tu cu mine 25 de ani, aproape noapte de noapte în studiouri ca să ai măcar dreptul sa propui astfel de aberații visavis de meseria mea și de zona în care activez eu? Tu nici nu știi cu ce se mănâncă asta. După ce ca, oricum băgați, tu împreună cu anturajul tău, mana în sacul cu bani din drepturile noastre în fiecare an (ma refer la ultimii 25 de ani, perioada pe care tu nu o știi ca erai prea mic ca vârstă), astfel încât niciodată nu ajung la artiști sumele reale pe care ar trebui sa le încaseze, după ce ca ati făcut cum ați făcut ca domeniul Artistic sa nu mai funcționeze deloc (concerte aproape zer0) , singurul domeniu care este închis de 2 ani 100%, după ce ca nu va interesează oricum nimic din tot rahatul pe care l-ați întins tot voi prin Romania în orice domeniu posibil, te-ai gândit tu sa fii interesant și sa mai faci o schema (proasta) fără niciun drept. În cazul asta, tot fără niciun drept, propun și eu ca numele tău din Iulian Bulai sa se transforme în Iuliai Bulan. Asa ca domnule Bulan, deocamdată ai bulan prea mare ca încă nu îți sărim toți în cap, ca suntem mulți”, a replicat artistul la o postare a parlamentarului USR.

„PS1: Jur ca pana în seara asta nu am auzit de tine, nici măcar nu știu exact cu ce te ocupi, întâmplător mi-a apărut postarea asta share-uita de unul dintre colegii mei, vad ca activezi pe la Guvern, dar nici nu contează asta. Contează doar intenția ta greșită. Revino-ți, hai sa umblam la salariile voastre mai bine ca facem o treaba mai buna și pentru horeca și pentru artiști (măcar sa va gândiți la aia care v-au făcut campanii cântând pe la concertele organizate de voi sa mai luați voturi; aici eu as putea avea dezavantaj ca nu am făcut campanii electorale ), cu 3 lei de la noi nu faci mare combinație, crede-mă. Fii băiat ca ești aproape generația mea și am pretenții, lasă prostiile, gândește ceva constructiv. PS2: de ex. vezi mai bine ce faci cu străzile ca azi am dat într-o groapa de mi-am paradit juma’ de mașină”, a mai scris Cabron.