Fotografia începutului de an. Iulian Bulai „a parcat calul” şi dă pedale la bicicletă prin zăpadă: „Aşa era şi la noi”

Liderul USR rămâne o figură pitorească în peisajul politicii româneşti. După ce a rezolvat problema religiei, decretând că Iisus s-a născut dintr-o mamă surogat, Bulai se ocupă acum de încălzirea globală.

01 ian. 2024, 23:49
Fotografia începutului de an. Iulian Bulai „a parcat calul” şi dă pedale la bicicletă prin zăpadă: „Aşa era şi la noi”

Iulian Bulai s-a fotografiat pe bicicletă în zăpadă. El se află, în aceste zile de sărbătoare, acasă la soția lui, în țara ei de origine, adică în Norvegia. Parlamentul a spus că și în România erau astfel de nămeți de Crăciun și Revelion înainte de schimbările climatice. Acum, în România, este vreme de primăvară.

Iulian Bulai, 10 sfaturi pentru George Simion pentru o căsătorie fericită: ”Să-ţi strângi şosetele aruncate aiurea prin casă şi să accepţi că soţia ta are soluţii mai bune decât ale tale”
Așa era și la noi în trecut. Înainte să-și facă simțită prezența schimbările climatice! Suntem pe bicicletă și în prima zi din 2024. Salutări din Norvegia, țara de origine a soției mele. Vă urez belșug în toate, alegeri și decizii bune în anul care vine. Bun venit, 2024!”, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

„E putinist!”. Deputatul Bulai îl ceartă pe Andrei Marga, după ce fostul ministru a declarat că Ucraina e un stat creat artificial


Încălzirea globală este un fenomen climatic caracterizat prin creșterea medie a temperaturilor globale ale atmosferei și oceanelor. Este o componentă a schimbărilor climatice și se referă la tendința de creștere a temperaturilor medii ale Pământului pe termen lung.

Principalul factor care contribuie la încălzirea globală este acumularea de gaze cu efect de seră în atmosferă, în special dioxidul de carbon și metanul, care rezultă în principal din activitățile umane, cum ar fi arderea combustibililor fosili (cărbune, petrol, gaze naturale) și alte practici industriale. Aceste gaze formează o „pătură” în jurul Pământului, reținând căldura radiată de la suprafață și împiedicând-o să se disipe în spațiul cosmic. Ca urmare, temperatura globală crește treptat.

Încălzirea globală are impacte semnificative asupra ecosistemelor, condițiilor meteorologice, nivelurilor mărilor și oceanelor, precum și asupra societății umane. Printre consecințe se numără creșterea frecvenței și intensității fenomenelor meteorologice extreme, schimbări în modelele de ploaie și topirea ghețarilor și a zăpezilor. Combaterea încălzirii globale implică eforturi la nivel global pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și adaptarea la schimbările climatice deja în curs.

Deputatul USR Iulian Bulai a pierdut procesul după ce a scris pe Facebook că „Iisus provine dintr-o familie foarte ciudată, cu o mamă-surogat”

Deputatul USR Iulian Bulai a pierdut procesul după ce a fost amendat de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cu 5.000 de lei pentru o postare pe Facebook despre Iisus și Fecioara Maria.

Curtea de Apel Bacău a respins în 24 martie a.c. o cerere venită din partea deputatului USR Iulian Bulai pentru anularea amenzii de 5.000 de lei primită de la CNCD. Decizia instanței nu este definitivă.  Inițial, Curtea de Apel Bacău i-a dat câștig de cauză deputatului USR, anulând amenda, dar Înalta Curte de Casație și Justiție a trimis cazul în rejudecare la aceeași instanță motivat de faptul că judecătorul care a instrumentat cazul respinsese cererea părților de a-l introduce în proces pe pastorul evanghelist David Ciucur, cel care l-a reclamat pe Bulai la CNCD în 2019.

CNCD l-a amendat cu 5.000 de lei în ianuarie 2021 pe deputatul USR Iulian Bulai, care afirmase în 2019 că Iisus provine „dintr-o familie foarte ciudată, cu o mamă-surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea”.

Ulterior, Bulai a declarat că îi pare rău pentru formularea folosită, care nu a fost „cea mai fericită”, însă nu crede că „există un singur mod de a-ţi manifesta credinţa şi nici că acel unic mod trebuie impus altora.”