Cum i-a uimit Klaus Iohannis pe creatorii de modă cu căciula sa de blană VIDEO

De la căciula de blană a preşedintelui Iohannis, până la hainele de lux ale Elenei udrea sau Elenei Băsescu, cu toţii au arătat un singur lucru: vestimentaţia de iarna trebuie să conţină cel puţin un articol din blană, potrivit România TV. Ce spun designerii celebri despre asta, aflăm mai jos.

25 ian. 2016, 15:36
Cum i-a uimit Klaus Iohannis pe creatorii de modă cu căciula sa de blană VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a uimit, duminică, după ce şi-a pus pe cap căciula din blană şi mănuşile, potrivit România TV.

Citeşte şi: Cel mai nătâng hoţ. A căzut ridicol în timpul jafului, de i-a sărit căciula din cap VIDEO

„Din punct de vedere al imaginii, probabil că ecologiştii nu o să fie cei care o să-l iubească foarte tare văzându-l cu o căciulă de blană. Pe de altă parte, e foarte frig afară, dar e normal să poarte ceva care îl protejează de temperaturile joase. (…) Este o căciulă care i se potriveşte, fiind vorba de un bărbat masiv, lat in umeri, sportiv, înalt”, a adăugat Adina Buzatu.

Gigi Becali, iubitor de animale, dar şi de haine din blănuri naturale, nu a ezitat să le arate la televizor.

Gigi Becali poartă o căciulă cu blană. Este o căciulă care îi vine foarte bine şi, mai mult, este o căciulă cool, la modă”, a precizat Adina Buzatu.

Elena Udrea dar şi Elena Băsescu poartă blană atât în viaţa de zi cu zi, cât şi în pictorialele de modă realizate pentru reviste.

„EBa poartă o vestă de blană şi nu orice blană ci şinşila cu una cunoscută a fi scumpă. (…) Vestele de blană sunt la modă acum, sunt must have-ul sezonului, Elena Udrea are o blană albă foarte frumoasă, la fel se poartă aceste jachete cu mâneca trei sferturi”, a adăugat ea.

Citeşte şi: MICA UNIRE. Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş, la festivităţile de la Iaşi. MESAJUL preşedintelui de 24 IANUARIE VIDEO

Romaniţa Iovan a apărut la parastastul lui Adrian Iovan, din Apuseni, purtând o căciulă de blană. De altfel nu e prima dată când creatoarea de modă îşi expune achiziţiile din blănuri.

„Doamna Iovan este întotdeauna extrem de fin îmbrăcată. Căciula aceasta este una clasică, dar foarte frumoasă şi pe care o poate purta la diverse ţinute”, menţionează ea.

Un alt personaj devenit celebru peste noapte este Andrei Baciu, nominalizat de Dacian Cioloş pentru funcţia de ministru al sănătăţii. În doar câteva ore premierul a renunţat la cel care avea mai multă expertiză în modelling decât în domeniul sănătăţii.

„Este mai mult un guler de blană purtat pe cap, dar este clar că nu e o variantă pe are domnul Baciu ar purta-o pe stradă”, mai spune stilista de modă.