Cadavru carbonizat descoperit într-o maşină incendiată, lângă Timişoara

Un cadavru carbonizat a fost descoperit într-o maşină care luase foc pe un câmp de lângă Timişoara. Poliţiştii încearcă să stabilească acumidentitatea victimei. Deocamdată nu se ştie dacă este vorba despre o femeie sau de un bărbat.

24 ian. 2021, 11:23
Cadavru carbonizat descoperit într-o maşină incendiată, lângă Timişoara
Cadavru carbonizat descoperit într-o maşină incendiată, lângă Timişoara. Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Poliţiştii din Timişoara au deschis o anchetă, duminică, după ce au fost sesizaţi la numărul de urgenţă 112 că într-o maşină arsă pe un câmp de lângă oraş se află un cadavru carbonizat.

”În jurul orei 9:00, poliţiştii timişeni au fost sesizaţi prin apel 112 de către un cetăţean că pe strada Bucegi din localitatea Chisoda se află o maşină carbonizată cu posibile urme de cadavru în ea. De urgenţă s-au deplasat la fata locului poliţiştii Sectiei 1 Rurale, criminalişti din cadrul I.P.J Timiş si poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale care au început o anchetă în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, transmite IPJ Timiş.

Autoturismul, un Renault Megane, se afla la aproximativ 200 de metri de cea mai apropiată locuinţă şi departe de drumul principal, astfel că nimeni nu a observat focul care a cuprins maşina, în noaptea de sâmbătă spre duminică, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili indentitatea persoanei al cărei cadavru carbonizat a fost găsit duminică dimineaţă. A fost deschis dosar penal de moarte suspectă, iar anchetatorii vor să afle dacă este vorba de un accident, o crimă sau sinucidere.

Citeşte şi: Noi detalii şocante din dosarul tinerei găsite carbonizată şi băgată într-o valiză, pe marginea drumului în Giurgiu