Noi detalii şocante din dosarul tinerei găsite carbonizată şi băgată într-o valiză, pe marginea drumului în Giurgiu

Poliţişti caută autorul crimei din Giurgiu. La 48 de ore de la găsirea cadavrului fetei pe marginea DN 6 Poliţia nu a anunţat încă dacă are un cerc de suspecţi. Medicii legişti au stabilit în urma autopsiei că fata era moartă în momentul în care a fost incendiată valiza în care a fost băgată. Primele imagini de la fața locului filmate de martori indică faptul că focul fusese pus de puţin timp. Anchetatorii iau în calcul şi posibilitatea ca ucigașul să fi fost în apropiere în momentul filmării şi în momentul în care primii poliţşti au ajuns la locul încendiului.În plus, geamantanul în care se afla victima a fost aruncat foarte aproape de drum, semn că ucigașul era disperat să scape cât mai repede de cadavru, potrivit experţilor consultaţi de România TV.

RomaniaTV.net
01 nov. 2020, 09:53
Noi detalii şocante din dosarul tinerei găsite carbonizată şi băgată într-o valiză, pe marginea drumului în Giurgiu

Cadavrul tinerei a fost găsit vineri seara de polițiștii din Ghimpați după un apel la 112. Un şofer de TIR a alertat autorităţile, precizând că pe DN 6 între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor a văzut un incendiu.

Echipele de intervenţie au descoperit cadavrul unei femei complet carbonizat. 

„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a indetificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%”, a anunţat IPJ Giurgiu.

Cadavrul a fost preluat de medicii legişti şi dus la IML Giurgiu pentru autopsie.

Legiştii din Giurgiu au stabilit că tânăra găsită moartă într-o valiză incendiată pe marginea DN 6 prezenta mai multe răni pe corp, tăieturi la nivelul capului. Femeiea cu vârstă cuprinsă între 20 şi 30 de ani a primit lovituri puternice în zona coastelor, motiv pentru care prezenta şi hemoragie internă.

Legiştii citaţi de România TV susţin că femeia a murit înainte să fie băgată în geamantan şi incendiată. 

Anchetatorii iau în calcul ca faţa să nu fie din judeţul Giurgiu.