Bărbat decapitat cu o drujbă, găsit într-o curte din Timiş. Criminalul a fost reţinut

Un bărbat decapitat cu o drujbă a fost găsit, în noaptea de miercuri spre joi, într-o curte din Sânandrei, judeţul Timiş. Criminalul a fost prins de polițiști la scurt timp după oribila crimă, plimbându-se plin de sânge cu drujba în mână pe stradă.

RomaniaTV.net
31 ian. 2019, 06:45
Bărbat decapitat cu o drujbă, găsit într-o curte din Timiş. Criminalul a fost reţinut

Un bărbat în vârstă de 44 de ani dormea în casa lui, când un tânăr a intrat peste el în casă cu o drujbă, potrivit tion.ro. După ce a tăiat ușa de la intrare, l-a fugărit până în grădină și l-a decapitat. Cadavrul victimei a fost găsit lângă gardul casei. Bărbatul avea și alte tăieturi pe corp, semn că a încercat să se apere, însă fără succes. 

Criminalul, un bărbat de 32 de ani, a fost prins de polițiști plimbându-se pe o stradă din Sânandrei. În mână ar fi avut chiar arma crimei, o drujbă. El le-a spus anchetatorilor că este văr cu victima. Acesta a fost reţinut, fiind cercetat pentru omor, şi urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

În casă, pe lângă victimă, la momentul crimei se mai aflau doi copii care se pare că au asistat la întreaga scenă sângeroasă.

Deocamdată nu se cunoaşte motivul crimei.