Cadavrul copilului dispărut din Arad a fost găsit de un cioban. Era în descompunere

Cadavrul copilului dispărut din Arad a fost găsit de un cioban, după aproape trei luni de căutări. Corpul lui Corbei Sebastian Ionel se afla în descompunere, într-un loc greu accesibil, potrivit organelor de poliţie.

03 apr. 2021, 15:49
Cadavrul copilului dispărut din Arad a fost găsit de un cioban. Era în descompunere
Cadavrul copilului dispărut din Arad a fost găsit

Cadavrul copilului dispărut din Arad a fost găsit. Un cioban l-ar fi găsit pe copil și a sunat la 112.

Astăzi, 3 aprilie 2021,în jurul orei 13, postul de politie Mișca din jud. Arad, a fost sesizat de către un cioban aflat în zona localității Vânători, despre faptul că în extravilanul localității, la o distanță de aproximativ 9 km, în linie dreaptă, într-un lăstăriș din apropierea unei păduri, a fost găsit cadavrul (în stare de descompunere), al unui copil.

Citeşte şi: Pacientă bolnavă de covid, tratată de medici şi după moarte la Spitalul din Arad. Explicaţia halucinantă a managerului

Cadavrul copilului dispărut din Arad a fost găsit

În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află cadavrul unui copil aflat în stare de descompunere, cu îmbrăcămintea și încălțămintea identică cu ale minorului Corbei Sebastian Ionel, dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021.

”, precizează IPJ Arad, potrivit Stiripesurse.ro.

Sute de oameni au participat timp de mai multe săptămâni, alături de poliție și jandarmi, la căutarea micuțului, însă nu au reușit să îl găsească.

Poliția a deschis un dosar penal pentru a se elucida modul în care a murit băiețelul de numai 7 ani. Se ia în calcul inclusiv pista uciderii, mai ales că este de neexplicat cum ar fi putut ajunge în locul în care a fost descoperit.


loading...
Partenerii noștri