Poliţist înjunghiat într-o secţie din Capitală. Atacatorul a făcut înainte un Live pe Facebook: „Poliția moare, stați să vedeți”

Un poliţist a fost înjunghiat cu un cuţit într-o secţie din Capitală. Agentul a fost transportat de urgenţă la spital, iar agresorul său a fost reţinut.

02 apr. 2021, 09:31
Poliţist înjunghiat într-o secţie din Capitală. Atacatorul a făcut înainte un Live pe Facebook: „Poliția moare, stați să vedeți”

Poliţist înjunghiat în secţie. UPDATE: Agresorul, un tânăr de 28 de ani, din judeţul Ilfov, a fost reţinut pentru 24 de ore de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 şi va fi dus în faţa unui judecător cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de ultraj.

„La data de 1 aprilie 2021, în jurul orei 23,40, inculpatul a intrat în curtea Secţiei 9 Poliţie, situată în municipiul Bucureşti, Şoseaua Pantelimon, nr. 290, sector 2, şi, cu un cuţit de bucătărie cu lama de aproximativ 20 de cm, mâner de 12 cm, fără niciun motiv şi fără vreo avertizare prealabilă, a înjunghiat persoana vătămată, poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor serviciu, care purta uniforma de poliţist, în piciorul stâng, zona coapsei, cauzându-i leziuni traumatice (o plagă tăiată 2/1 cm la nivelul coapsei stângi, 1/3 distală pe faţa laterală) ce necesită un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, în curtea Secţiei 9 de Poliţie.

Poliţist înjunghiat în secţie. Agentul, transportat de urgenţă la spital

Un bărbat 28 de ani, din județul Ilfov, a intrat în curtea Secției 9 Poliție și cu un cuțit l-a atacat pe polițistul ce executa controlul accesului în sediu. Agresorul a fost imobilizat chiar de agentul rănit şi de un coleg al acestuia.

Poliţistul a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Tânărul de 28 de ani a făcut un Live pe Facebook în timp ce mergea cu cuțitul spre secţia de Poliţie. Filmuleţul postat de acesta este unul scurt.  „Poliția moare, stați să vedeți.”, a scris acesta în descrierea filmării.

„Intră acum să vezi cum spintec poliția în două. Vezi acum.”, spune bărbatul în transmisiunea live pe Facebook.

Oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost reţinut.

Bărbat înjunghiat în scara unui bloc din Bucureşti. Poliţiştii îl caută pe atacator

Citeşte şi Caz halucinant, un bărbat a descoperit că are o lamă de cuţit în piept, la 14 luni după ce a fost înjunghiat. „Mă întrebam de ce simt durere, când vremea e rece”

Un bărbat de aproximativ 35 de ani a fost înjunghiat în scara unui bloc. Potrivit România TV, echipajul SMURD care a intervenit după apelul la 112 l-a găsit pe bărbat în stare gravă, fiind  înjunghiat în zona gâtului. După ce l-au stabilizat, salvatorii SMURD l-au transportat pe bărbatul rănit la Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar-Arseni”, unde urmează să fie operat.

Din primele informaţii transmise de România TV, conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la un telefon mobil. Cei doi bărbaţi s-au certat, iar unul dintre ei a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe celălalt în zona gâtului.

Poliţiştii au făcut cercetari la locul atacului.

Citeşte şi Tragedie pentru o familie! O bunică și cei trei nepoți au murit ținându-se în brațe. Un bărbat le-a spart casa și i-a înjunghiat mortal