Cadavrul unei femei, descoperit într-o pădure din Vâlcea

O femeie de 71 de ani, din oraşul vâlcean Băbeni, cu leziuni pe corp şi cu hainele sfâşiate, a fost găsită moartă într-o pădure. Potrivit anchetatorilor, femeia s-a dus în pădure pentru a-şi procura lemne uscate.

RomaniaTV.net
09 oct. 2012, 08:42
Cadavrul unei femei, descoperit într-o pădure din Vâlcea

Femeia a fost găsită pe un drum forestier, în interiorul pădurii, culcată pe spate, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

„Femeia decedată are leziuni la cap, trunchi şi membrele superioare, iar pe mai multe articole de îmbrăcăminte erau prezente urme de sfâşiere. Ea a fost găsită în pădurea din punctul Bonciu – Bazine. În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei oraşului Băbeni, specialişti criminalişti, echipă ale cărei activităţi sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului Tribunalului Vâlcea Oamenii legii au stabilit că victima a plecat spre pădure pentru a-şi procura lemne uscate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.

Cadavrul a fost ridicat în vederea efectuării necrospsiei şi depus la morga Spitalului judeţean Vâlcea, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a murit femeia.