Taximetrist găsit mort în maşină, pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, marţi seară, într-un taximetru staţionat pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei, poliţiştii de la Serviciul Omoruri fiind deja la faţa locului, unde au izolat zona şi prelevează amprente .

RomaniaTV.net
02 mai 2017, 19:30
Taximetrist găsit mort în maşină, pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei

UPDATE Prima ipoteză a anchetatorilor este că bărbatului, care era taximetrist, i s-a făcut rău şi s-a aşezat pe scaunul din dreapta să se odihnească, acoperindu-se cu o pătură.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, poliţilştii au constatat că bărbatul nu are urme vizibile de violenţă. Totodată, anchetatorii au constatat că telefonul mobil al bărbatului era în maşină, la încărcat.

Trupul bărbatului se află pe locul din dreapta şoferului şi este acoperit cu o pătură. Taxiul se află pe strada Săvineşti, din zona Apărătorii Patriei, în sectorul 4 al Capitalei.

Surse apropiate anchetei au declarat că există suspiciunea că bărbatul a murit cu mai mult timp în urmă, dată fiind starea cadavrului.

Poliţiştii au izolat zona, iar la ora transmiterii acestei ştiri anchetatorii prelevează amprente de pe maşină, care a fost găsită încuiată.

Identitatea victimei nu a fost încă stabilită.


loading...
Partenerii noștri