Cadavrul unui bărbat din Bucureşti a fost găsit în Munţii Făgăraş. Cauza decesului este un mister

Cadavrul unui bărbat din Bucureşti a fost găsit de către autorităţi, joi, în Munţii Făgăraş, în zona Şaua Gălăşescu. Oamenii legii încearcă să stabilească cauza decesului.

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 17:31
Cadavrul unui bărbat din Bucureşti a fost găsit în Munţii Făgăraş. Cauza decesului este un mister

Poliţia a fost anunţată printr-un apel la 112 despre prezenţa unei persoane decedate în zona Şaua Gălăşescu din Munţii Făgăraş. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului cu un elicopter şi un echipaj medical.

Citeşte şi: Nelu Tătaru, avertisment terifiant despre coronavirus: „Când avem zece mii de cazuri în trei-patru zile, se impune starea de urgenţă”

”Poliţia Municipiului Făgăraş a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că în zona Şaua Gălăşescu din Munţii Făgăraş se află o persoană decedată. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical cu un elicopter”, a transmis, joi, IPJ Braşov. 

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la spital pentru efectuarea unei autopsii şi stabilirea cauzei deceseului. Persoana decedată a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Bucureşti.

„Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor survenirii decesului”, au mai transmis poliţiştii.