Cadavrul unui bărbat plecat să culeagă ciuperci a fost găsit mâncat de vulpi

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit miercuri în staţiunea Buşteni de muncitorii care efectuau lucrări de amenajare la rețeaua de apă din zona pârtiei Kalinderul. Aceştia spun că bărbatul ar fi murit din cauza hipotermiei iar trupul neînsufleţit ar fi fost mâncat parţial de vulpi. Omul dispăruse în urmă cu nouă zile, când, a plecat de acasă pentru a culege ciuperci.

29 oct. 2015, 09:03
Cadavrul unui bărbat plecat să culeagă ciuperci a fost găsit mâncat de vulpi

Bărbatul a fost descoperit într-o râpă de un muncitor în timp ce era în pauză şi s-a dus să se plimbe pe munte împreună cu mai mulţi colegi.

Salvamontiştii care au coborât trupul omului de pe munte spun că acesta ar fi avut o şansă, dacă era găsit la timp. Ei cred că bărbatul nu a murit din cauza căzăturii, ci de hipotermie. Noaptea, temperaturile scad sub 0 grade în munţi.

Bărbatul avea 57 de ani şi a dispărut săptămâna trecută, când a plecat la cules ciuperci.Acesta era însoţit de câinele său, iar când animalul s-a întors singur acasă, apropiaţii au intrat în panică şi au alertat poliţia.

„Era mâncat de vulpi parțial și în stare destul de degradată. După o săptămână, șansele de supravietuire nu există pentru că temperaturile scad noaptea sub 0 grade„, a precizat Claudiu Vasilescu, de la Salvamont Bușteni, potrivit libertatea.ro.

Citeşte şi Copilul din Dolj dispărut de acasă, găsit mort într-un canal de irigaţii