Cadavrul unui cetățean francez, găsit pe terasa unui bloc din Capitală. Bărbatul avea mâinile și picioarele legate

Cadavrul unui bărbat de origine franceză a fost găsit legat de mâini și de picioare pe terasa unui bloc din București. Întâmplarea a avut loc în Sectorul 3, unde oamenii legii au deschis imediat o anchetă pentru aflarea împrejurărilor în care victima a decedat.

15 mart. 2024, 17:29
Cadavrul unui cetățean francez, găsit pe terasa unui bloc din Capitală. Bărbatul avea mâinile și picioarele legate
Cadavrul unui cetățean francez, găsit pe terasa unui bloc din Capitală. Bărbatul avea mâinile și picioarele legate

Cadavrul unui cetăţean francez a fost găsit, vineri, pe terasa unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs decesul și iau în calcul toate scenariile, inclusiv pe cea a unei crime, mai ales că bărbatul avea mâinile și picioarele legate cu bandă adezivă.

Citește și: Un nou caz Elodia în Vâlcea! Femeie acuzată că și-a ucis soțul cu ajutorul fiului lor minor. Cadavrul este de negăsit

Cadavrul unui francez, găsit pe terasa unui bloc din Capitală

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani, cetățean francez, care a fost descoperit de administratorul blocului în contextul unor lucrări desfășurate pe terasa imobilului din Sectorul 3. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție, dar și de Ambulanță, însă medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Anchetatorii au delimitat zona pentru a efectua cercetări. Oamenii legii iau în calcul toate scenariile, inclusiv pe cea a unei crime, având în vedere că bărbatul avea atât membrele superioare, cât și membrele inferioare legate cu bandă adezivă.

„La data de 15 martie 2024, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 11 Poliţie fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, pe terasa unui bloc din Sectorul 3, s-ar afla o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii şi un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul persoanei în cauză, un bărbat, cetăţean străin, în vârstă de 55 de ani”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Oamenii legii au precizat că dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. De asemenea, trupul neînsufleţit urmează să fie transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Citește și: Caz șocant! Mamă și fiică, descoperite de poștaș fără suflare! Anchetatorii au găsit şi un al treilea cadavru aparţinând unui bărbat care decedase cu cinci ani în urmă