Caz șocant! Mamă și fiică, descoperite de poștaș fără suflare! Anchetatorii au găsit şi un al treilea cadavru aparţinând unui bărbat care decedase cu cinci ani în urmă

Tragedie în Vaslui! Două femei, mamă și fiică, au fost găsite fără suflare în propria locuință, vineri, 9 februarie. Cel care a făcut descoperirea macabră a fost poștașul. Anchetatorii ajunşi la faţa locului au găsit şi un al treilea cadavru, dar acesta era deja mumificat.

10 feb. 2024, 15:06
Caz șocant! Mamă și fiică, descoperite de poștaș fără suflare! Anchetatorii au găsit şi un al treilea cadavru aparţinând unui bărbat care decedase cu cinci ani în urmă

Două femei, mamă și fiică, au fost găsite fără suflare în propria locuință, vineri, 9 februarie. Cel care a făcut descoperirea macabră a fost poștașul, care imediat a alertat autoritățile. În gospodărie locuiau trei femei, bunica, fiica și nepoata.

Citește și Caz şocant în Capitală: Un individ mascat a vrut să dea foc unei case de amanet, cu tot cu angajatul în interior

Cele din urmă se mutaseră recent alături de bătrâna de 82 de ani deoarece nu se mai putea descurca singură. Se pare că nepoata suferea de o boală psihică, astfel că toate trei trăiau din pensia femeii de 82 de ani și din mâna întinsă de vecini.

De aproximativ o săptămână, vecinii nu au mai văzut-o decât pe nepoata cu probleme psihice ieșind din casă, nu și pe mama sau bunica ei.

Al treilea cadavru descoperit în casă aparţinea unui  bărbat mort în urmă cu  ani

În momentul în care au ppătruns în locuinţă, autorităţile au descoperit cadavrele celor două femei care muriseră intoxicate cu monoxid de carbon, dar şi un  al treilea cadavru. Acesta aparţinea unui bărbat mort în urmă cu aproximativ 5 ani.

Practic, cele trei femei au locuit timp de 5 ani sub acelaşi acoperiş cu un cadavru mumificat.

Ei erau toţi diagnosticaţi cu boli psihice. Nu primeau pe nimeni în curte, nici primăria, nici vecini„, a declarat Mihai Moraru, primarul comunei Ştefan cel Mare, la România TV.

Poliţiştii cred că femeile ar fi păstrat cadavru bărbatului ca să-i încaseze în continuare pensia.

”Fata știe…”

Asta până vineri, când poștașul, după ce a strigat la poartă fără să primească niciun răspuns, a intrat în casă și le-a găsit decedate pe celelalte două femei.

Deşi moartea lor părea suspectă, atunci când nu au găsit nicio urmă de violenţă pe trupurile victimelor, anchetatorii au ajuns la concluzia că cele două au murit în cursul zilei de ieri, intoxicate cu fum, potrivit Observator.

Citește și Caz șocant în Capitală. Doi indivizi au urmărit un bărbat până în lift și i-au furat din borsetă 8.000 de lei

Cu toate acestea, vecinii consideră că ar fi mai mult în spatele poveștii și că nepoata știe exact ce s-a întâmplat.

„Ce ar fi putut să se întâmple cu ele nu ştiu. Fata ştie..Ştie, dar nu ştie să explice nu vorbeşte cum trebuie. De luni cred că e moartă bunica. Stăteau în frig acolo. În frig stăteau”, a declarat o vecină pentru sursa menționată mai sus.