Cadavrul unui imigrant care murise din cauza frigului, descoperit într-o curte, lângă aeroport

Bărbatul mort căzuse dintr-un avion aflat în zbor. Cadavrul lui a căzut într-o curte din apropierea aeroportului.

01 iul. 2019, 18:59
Cadavrul unui imigrant care murise din cauza frigului, descoperit într-o curte, lângă aeroport

Un incident rar întâlnit s-a petrecut, zilele trecute, în Londra, Anglia, după ce poliţiştii au fost chemaţi să identifice un cadavru descoperit într-o curte situate în apropiere de Aeroportul Heathrow.

Teribila descoperire a fost făcută chiar de proprietarul casei respective, care a solicitat intervenţia de urgenţă a oamenilor legii. Imigrantul kenian nu avea bani de bilet pentru drumul Nairobi – Londra.

Conform Daily Mail s-a stabilit că bărbatul găsit mort este un imigrant kenian care a căzut dintr-un avion ce efectua o cursă Nairobi – Londra.

Citeşte şi  Ultima oră! Avion prăbuşit peste hangarul unui aeroport! Mai multe persoane au murit VIDEO

Ancheta a scos la iveală faptul că imigrantul, neavând bani de bilet, a ales să parcurgă distanţa ascunzându-se în trenul de aterizare al unui avion al companiei Kenya Airways.

Însă expunerea la temperaturi extrem de scăzute l-a făcut pe imigrant să-şi piardă viaţa. Trupul neînsufleţit, îngheţat, a căzut într-o curte situată în apropiere de Aeroportul Heathrow.

Poliţiştii continuă ancheta în acest caz, iar reprezentanţii Kenya Airways au recunoscut deja incidentul şi-au precizat că sunt în contact atât cu autorităţile din Kenya, cât şi cu cele din Anglia pentru lămurirea situaţiei.