Cadavrul unui român dispărut de 4 ani a fost găsit în Italia. Patronul îl dusese la groapa de gunoi

cadavrul românului care lucra clandestin la un şantier din Italia a fost îngropat la o gropă de gunoi de către propriul său patron.

RomaniaTV.net
10 iul. 2013, 17:13
Cadavrul unui român dispărut de 4 ani a fost găsit în Italia. Patronul îl dusese la groapa de gunoi

Cadavrul unui cetăţean român dispărut de patru ani a fost găsit şi identificat în Italia, anchetatorii stabilind că bărbatul a murit în 2009 pe un şantier din apropiere de Torino, fiind îngropat la o groapă de gunoi de patronul companiei la care lucra fără acte, scrie ziarul La Repubblica, citat de Mediafax.

Mihai I., un român în vârstă de 45 de ani, era dat dispărut de patru ani. Anchetatorii italieni au redeschis cazul acestuia de câteva luni, în baza unei sesizări făcute prin Interpol, iar cadavrul a fost descoperit acum câteva zile într-o groapă de gunoi din zona Mantafia d’Asti, în apropiere de Torino.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul se angajase fără acte ca zidar, pe un şantier situat la periferia oraşului Torino. Însă, în iunie 2009, el a căzut de pe o schelă, iar patronul companiei şi un complice au ascuns cadavrul de teama autorităţilor, dat fiind că românul muncea în ilegalitate.

Cadavrul a fost găsit de curând într-o groapă de gunoi şi a fost identificat prin teste ADN. Cei doi suspecţi au fost puşi sub acuzare pentru omor prin imprudenţă şi ascunderea cadavrului.