Cadavrul unui tânăr dispărut de o săptămână, găsit lângă o pădure din Timiş

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Lugoj, care dispăruse de acasă la sfârşitul săptămânii trecute, a fost găsit mort la marginea unei păduri din localitatea Sinersig, fiind înjunghiat în piept, iar anchetatorii spun că, foarte probabil, bărbatul a fost ucis într-un alt loc şi adus în pădure.

RomaniaTV.net
18 ian. 2013, 07:42
Cadavrul unui tânăr dispărut de o săptămână, găsit lângă o pădure din Timiş

Un cioban din judeţul Timiş care era cu oile la păscut la marginea pădurii din localitatea Sinersig din judeţul Timiş a descoperit trupul neînsufleţit al unui tânăr de 25 de ani, care fusese înjunghiat în piept, conform poliţiştilor. Ciobanul le-a spus oamenilor legii că tânărul se afla cu faţa în sus, iar pieptul era plin de sânge, având trei lovituri, produse cel mai probabil cu un cuţit, scrie opiniatimisoarei.ro.

Tânărul dispăruse de acasă încă de sâmbătă, dar tatăl său a alertat poliţia abia marţi, când s-a îngrijorat că nu mai poate lua legătura cu fiul său.

Poliţiştii mai spun că victima avea un autoturism care a fost găsit în trafic, joi, în Timişoara şi care fusese vândut de două ori unor persoane diferite.

Cazul este cercetat de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, care cred, după primele cercetări, că tânărul a fost ucis într-un alt loc şi apoi adus şi aruncat la marginea pădurii din Sinersig, pe drumul spre municipiul Lugoj.