Cadou de Anul Nou, din partea unui necunoscut. 2.000 de bilete la loterie au fost lăsate într-un lift

Un binefăcător le-a făcut japonezilor un cadou neaşteptat, lăsând într-un lift 2.000 de bilete pentru loteria de Anul Nou. "Vă rog, ajutaţi fermierii, care suferă din cauza ploilor abundente", a fost singurul mesaj al misteriosului personaj.

RomaniaTV.net
29 dec. 2015, 13:17
Cadou de Anul Nou, din partea unui necunoscut. 2.000 de bilete la loterie au fost lăsate într-un lift

Două mii de bilete la foarte populara loterie de Anul Nou, din Japonia, au fost găsite într-un lift de o femeie, ea încredinţând tichetele poliţiei. Se pare că este o donaţie anonimă pentru agricultori, care anul acesta au fost victime ale intemperiilor vremii. Marele premiu la această loterie Jumbo se ridică anul acesta la un miliard de yeni (7,5 milioane euro).

Biletele de loterie au fost găsite într-o geantă, lăsată într-un lift din parcarea primăriei oraşului Tochigi, situat la nord de Tokyo. Aceste 2.000 de bilete de loterie au o valoare de achiziţie de 600.000 de yeni (4.539 euro). Ele erau însoţite de un bilet pe care era scris de mână: „Vă rog, folosiți banii pentru agricultorii care suferă din cauza ploilor abundente„.

Extragerea va avea loc joi, 31 decembrie, dar biletele vor rămâne la poliţie timp de cinci luni, iar dacă nimeni nu le va revendica ele vor fi predate înapoi prefecturii Tochigi.