Cadou de la Roberta şi Sever: ciocolată în formă de inimioară VIDEO

Publicat: Duminică, 04 Martie 2012 11:27 // Actualizat: Duminică, 04 Martie 2012 16:35 // Sursa: RTV.net

Mii de cadouri electorale, distribuite în Ploieşti şi în mai multe comune din Prahova. Expeditori: Roberta Anastase, preşedinta Camerei Depuţatilor, primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, deputatul democrat liberal Sever Voinescu şi prefectul Adrian Dobre.

Sâmbătă, PDL Ploieşti a început să împartă pachete electorale în Ploieşti. Cadourile conţin o eşarfă, o ciocolată în formă de inimă şi o felicitare, scrie iploiesti.ro.

Potrivit sursei citate, acţiunea “Primarul, eşarfa şi ciocolata” este în plină desfăşurare, iar pe felicitarea oferită votanţilor de către democrat-liberali se semnează, sub poză: Roberta Anastase, Andrei Volosevici, Adrian Dobre şi Sever Voinescu.

Cu prilejul zilei de 1 martie, doamnele şi domnişoarele au primit cadourile chiar acasă.

De la începutul acestui an, scrie presa locală, PDL Prahova a distribuit câteva mii de cadouri electorale, în mai multe etape. În primele luni, oamenii au primit pachete cu alimente, cum ar fi făină, lapte, pateuri şi pâine.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 mar 11:25
Votează email 0 email
...3 a relatat ca un primar PDL din Gorj ar fi impartit in comuna paltoane kaki similare uniformelor militare. RTV a relatat ca in mai multe localitati din Prahova au fost impartite pachete ce contineau ciocolatele, esarfe si felicitari cu pozele membrilor PDL: Roberta Anastase,...
1
EUR
4.8406
RON
08 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H