Cadoul de Crăciun perfect pentru copilul tău

Eşti în toiul pregătirilor pentru Sărbători şi, chiar dacă nu stai prea bine cu finanţele, colinzi magazinele să găseşti cadouri pentru micuţul tău. Vezi tot felul de lucruri care îţi fac cu ochiul, ştii ce-şi doreşte, dar alegerea nu e deloc uşoară…

RomaniaTV.net
18 dec. 2012, 09:22
Cadoul de Crăciun perfect pentru copilul tău

Sarbatorile sunt un prilej minunat pentru a indeplini dorintele celor dragi. Spiritul batranului Craciun ne da o noua infuzie de generozitate si blandete. Iar EL, copilasul care nu mai conteneste cu listele pentru Mos Craciun, este in pozitia cea mai favorizata, focalizand mai toate resursele afective si materiale. Te-ai gandit insa ce inseamna prea multe cadouri pentru piticutul tau? Mai ales ca, uneori, ti s-a intamplat sa dai o gramada de bani pe un lucru care nu l-a entuziasmat deloc. De aceea, credem ca venit vremea sa inveti ce sa-i cumperi.

Reguli pentru “sacul lui Mos Craciun”

1. O regula foarte importanta in cumpararea cadourilor pentru puiul tau este sa fie adecvate varstei lui. Adica, sa nu fie produse din materiale care i-ar putea dauna, pentru ca o “metoda” foarte uzuala de investigare a lumii la varstele mici este “bagatul in gura”. De aceea, fii atenta ca jucariile pe care le cumperi sa poata fi spalate, sa nu raneasca si sa nu fie din materiale toxice. Ar trebui sa eviti si jucariile blanoase, mai ales daca le cade “parul”! S-ar putea sa descoperi ca ai un copil alergic si iti faci singura o multime de necazuri.

2. Citeste etichetele sa vezi pentru ce varsta este recomandata jucaria respectiva. Recomandarea se refera atat la siguranta pe care o ofera jucaria, cat si la varsta la care copilul o poate utiliza cu folos.

Citeste restul articolulului pe Parinti.com.