Cadoul ideal de Ziua Îndrăgostiţilor pentru fiecare zodie: Nu daţi greş cu această listă!

Ziua Îndrăgostiților aproape că a sosit, iar dacă încă nu te-ai hotărât ce să-i cumperi jumătății tale, astrologia îți oferă o soluție în funcție de zodie.

13 feb. 2022, 18:02
Cadoul ideal de Ziua Îndrăgostiţilor pentru fiecare zodie: Nu daţi greş cu această listă!

În funcție de zodia în care s-au născut, unii preferă cadourile practice, iar alţii sunt atraşi de lucruri mai puţin obişnite. Iată câteva soluţii pentru Ziua Îndrăgostiţilor.

Berbec

Nu vei greşi dacă îi iei Berbecului un produs de îngrijire. Bărbații adoră parfumurile, gelurile de duș și pantofii sport, dar dacă nu aveţi suficiente fonduri şi o șapcă frumoasă îi va face fericiți.

Femeile Berbec vor fi încântate de podoabe capilare, produse de machiaj, bijuterii, dar e bun şi un set scump de îngrijire corporală sau un parfum.

Taur

Taurul este hedonist și aparține celor mai senzuale semne ale Zodiacului. Îi place să atingă și să simtă totul, așa că îi poți oferi un parfum aromat, o sticlă de vin bun, un portofel din piele de calitate sau un disc cu muzica sa preferată.

Bărbații vor fi încântați de o eșarfă sau curea frumoasă, iar femeile vor fi fericite dacă le cumpărați lenjerie intimă din dantelă neagră, bijuterii și flori.

Gemeni

Un Geamăn curios se va bucura de o carte a scriitorului lor preferat, de ochelari de soare de marcă sau de „jucării” tehnice precum telefoane, tablete, laptopuri.

Surprinde femeile Gemeni cu un inel, mănusi, lac de unghii şi/sau un buchet din nişte flori mai deosebite.

Rac

Pentru a atrage atenția Racilor și a-i convinge că îți pasă la ei, cel mai important este să împachetezi cadoul cu stil și grijă și să-i atașezi un mesaj scris cu cuvinte alese, care emană emoții.

Le plac băuturile de calitate, în special vinul, lumânările parfumate, ramele pentru tablouri, antichitățile, dar și animalele de companie. Femeile iubesc bijuteriile cu perle, mătasea, blănurile și florile.

Citeşte şi 3 Zodii care au darul premonţiei. Vezi dacă te numeri şi tu printre cele care intuiesc viitorul

Leu

Leii iubesc tot ceea ce emană lux și splendoare, așa că le puteți oferi bărbaților o băutură scumpă sau un tablou de artă, în timp ce doamnele vor fi încântate de piese vestimentare scumpe, bijuterii din aur sau o geantă de firmă.

Fecioară

Atât bărbații, cât și femeile Fecioară iubesc nu doar cadourile frumoase, ci și practice, așa că cei care vor să îi facă fericiți vor da o „lovitură completă” dacă le cumpără un ceas, o carte interesantă, tabletă, laptop, telefon mobil sau animal de companie.

Balanţă

Balanța este cea mai mare estetă dintre semnele zodiacului și iubește tot ce este frumos. Membrii bărbați ai acestei zodii vor fi mulțumiți de un produs de îngrijire a părului, o eșarfă elegantă, mănuși, lumânări parfumate, iar doamnele cu ciocolată, un buchet de flori cu dedicație, bijuterii, produse aromate pentru baie sau un bilet la o piesă de teatru sau la un muzeu.

Scorpion

Acest semn zodiacal nu este ușor de mulțumit, dar dacă ai lângă tine un bărbat Scorpion, cel mai bine este să optezi pentru o sticlă de băutură de calitate, o carte a cărei temă este misterul, o jachetă sau o cămașă semnată de designerul lui preferat.

Daca aleasa inimii tale s-a nascut in zodia Scorpionului, ea va fi încantată de lenjeria din dantela, o rochie cu franjuri, parfum, rimel şi/sau flori.

Citeşte şi Horoscop rune Mihai Voropchievici 14-20 februarie 2022. Cadouri surpriză, banii vin de peste tot şi multă iubire

Săgetător

Le place aventura. Dacă îți pasă să-ți faci partenerul născut în această zodie fericit, plătește pentru un weekend activ în doi, plănuiţi să faceţi drumeții sau să săriţi cu parașuta . Un suvenir sau o lampă orientală este, de asemenea, un cadou potrivit pentru ei.

Doamnele vor fi încântate de o bijuterie interesantă, ochelari de soare sau un animal de companie.

Capricorn

Capricornii sunt tradiţionalişti, aşa că nu vei greşi dacă îi dai alesului tău născut în aceasta zodie o carte istorica, o icoană, dar se vor bucura şi de pantofi din piele.

Femeile din această zodie vor fi încântate de un buchet luxos de trandafiri, bijuterii sau o eșarfă de mătase.

Vărsător

Acest semn este guvernat de Uranus, simbol al noutății, așa că dacă chiar vrei să-i lași „muţi” pe reprezentanții săi alege ceva modern.

Nu vei da greș dacă le vei oferi de Ziua Îndrăgostiţilor cel mai recent model de telefon mobil, ceas, cameră video, cameră foto sau le vei compila melodiile preferate, iar doamnele se vor bucura de un uscător de păr sau o placă de îndreptat părul, șosete și un buchet de flori mai deosebite.

Peşti

Această zodie condusă de Neptun așteaptă cu nerăbdare astfel de sărbători, cum este Ziua Îndrăgostiţilor, datorită sufletului său romantic. Un cadou care va atrage atât bărbații, cât și femeile Pești este un pandantiv din pietre prețioase în formă de Pești, bilete la concert, o colecție de poezii, ulei de masaj parfumat sau parfum.