Cadoul mult visat primit de Ana Maria Mărgean, câștigătoarea de la Românii au Talent 2021. „Mi-au oferit cel mai frumos dar”. Reacție emoționantă VIDEO

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea de la Românii au Talent 2021, a primit cadoul visurilor ei. Fetița a fost copleșită de emoție.

03 iun. 2021, 08:54
Cadoul mult visat primit de Ana Maria Mărgean, câștigătoarea de la Românii au Talent 2021. „Mi-au oferit cel mai frumos dar”. Reacție emoționantă VIDEO

Ana Maria Mărgean

, câștigătoarea de la Românii au Talent 2021, a primit în sfârșit cadoul mult visat de la părinții ei, un pui de bichon, alb și pufos. Ana Maria Mărgean este fetița care a cucerit juriul și publicul cu vocea și abilitățile sale în arta ventrilociei și astfel a luat premiul cel mare de 120.000 de euro.

Ana Maria Măgean a mărturisit că dacă ar lua premiul cel mare și-ar dori înființeze un ONG pentru copii defavorizați și că ar vrea foarte mult să primească un cățeluș.

„Oh, sunt atât de multe lucruri. Aș investi în educație, doresc să devin un artist complet, să pot cânta toate genurie de muzică, să pot dansa, să pot impersona voci și să ofer spectacole de ventrilocie. În al doilea rând, mi-aș cumpăra cățelușul la care visez de câțiva ani, momentan avem 3 broscuțe țestoase și un papagal. Nu uit nici de familie, aș cumpăra câte un cadou și pentru frățiorii mei mai mici. Pe termen lung, aș înființa un ONG și, când mai cresc, să pot organiza evenimente cu păpușile mele pentru copii, mai ales pentru acei copii defavorizați”, a afirmat la vremea aceea Ana.

Ana Maria Mărgean, în lacrimi după ce i s-a împlinit al doilea mare vis

A doua zi după marea finală, Ana Maria Mărgean afirma că e posibil ca de data aceasta părinții ei să fie de acord ca ea să aibă un pui de cățel.

„Mi-ar plăcea un bichon maltez, pentru că poate fi ținut în casă. Acum, cred că părinții mei vor fi de acord”, declara Ana Maria Mărgean, chiar a doua zi după marea finală.

Visul micuței s-a împlinit, iar părinții i-au oferit animăluțul pe care și-l dorea cu tot sufletul. Ana Maria Mărgean a postat pe Instagram reacția pe care a avut-o în momentul în care a realizat că în sfârșit are un mic prieten patruped.

„La mulți ani, copii buni și frumoși! Să aveți o zi minunată! Am primit cel mai frumos cadou, cățelușul mult dorit! El e BUZZ! My love”, a scris câștigătoarea de la „Românii au talent”, conform Click.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anna Official (@annamusicofficial)