Când și-a descoperit talentul Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc de la „Românii au talent” 2021. „Vreau să devin o artistă la fel de apreciată ca Andra”

Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc de la "Românii au talent" 2021, cea care a cucerit publicul cu talentul ei unic, a mărturisit când și-a descoperit abilitățile ei speciale.

19 mai 2021, 13:32
Când și-a descoperit talentul Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc de la „Românii au talent” 2021. „Vreau să devin o artistă la fel de apreciată ca Andra”

Ana Maria Mărgean,

fetița de 11 ani, supranumită fetița ventriloc, care a impresionat juriul și publicul de la „Românii au talent” 2021, sezonul 11, a mărturisit în cadrul unei emisiuni televizate, când anume și-a descoperit talentul ei unic.

Invitată la o emisiune TV, Ana Maria Mărgean a declarat că a descoperit abilitatea unică de a îmbina arta ventrilociei cu muzica, în timpul pandemiei. Fetița, de doar 11 ani, care s-a numărat printre talentații semifinaliști de la „Românii au talent” 2021, a devenit fascinată de ventrilocie, în urmă cu 2 ani după ce a vizionat câteva clipuri pe Youtube. Ana Maria Mărgean a întâlnit-o pe păsușa Lizzie, cea care avea să-i devină parteneră de scenă, în urmă cu un, iar de atunci cele două au fost de nedespărțit.

„Mi-am descoperit talentul în pandemie și m-am gândit că e cel mai bun moment să încep să practic, pentru că aveam foarte mult timp liber”, a declarat Ana Maria Mărgean.

Fetița s-a gândit să îmbine arta ventrilociei cu muzica,  altă mare pasiune de a ei, iar în scurt timp a început să cursuri de ventrilocie și canto, cu profesoara ei Ava.

Concurenta de la „Românii au talent” 2021 a mai declarat că ultima ei prestație în cadrul spectacolului, a fost o adevărată bucurie. Micuța artistă a mai mărturisit și că s-a împrietenit cu colegii ei care participă la semifinală alături de ea, și că se susțin reciproc.

„Nu există cuvinte să-mi exprim fericirea , am socializat cu toți concurenții, chiar am devenit buni prieteni, și ne-am încurajat și susținut unul pe altul. Faptul că am participat la un show live cu public după o perioadă așa de lungă de pandemie a fost o adevărată bucurie”, a declarat cu entuziasm Ana Maria Mărgean.

Ana Maria Mărgean, „Românii au talent” 2021: „Nu-mi imaginam că pot ajunge atât de departe. Vreau să devin o cântăreață la fel de apreciată ca Andra”

În ceea ce privește show-ul pe care îl pregătește publicului la semifinala „Românii au talent” 2021, de pe 21 mai, Ana Maria Mărgean a declarat că lucrează la un moment special sub îndrumarea profesoarei de canto.

„Eu și Lizzie deja am început să exersăm pentru moment, o să revin și la cursurile de ventrilocie și canto. Eu și profesoara mea de canto, Ava, am început să lucrăm la un moment spectaculos, pentru că este marea finală și trebuie să iasă show. Simt că sunt iubită și mulțumesc pentru mesajele de apreciere și susținere de pe canalele de socializare. Mi s-a întâmplat de vreo două ori să fiu oprită pe stradă, o dată de o mamă cu un copil, și odată de un cuplu, care e uitau încontinuu la mine și își dădeau coate, probabil datorită momentului meu de la „Românii au talent”. Este o bucurie nu-mi imaginam că pot ajunge atât de departe, iar acum mă aflu în marea finală, este un nivel foarte înalt. Mă voi îndrepta către o cariera artistică și nunumai în ventrilocie dar și în canto Îmi doresc să devin o mare cântăreață la fel de apreciată ca Andra.