Cadoul potrivit pentru fiecare zodie în parte. Iată cum să-i surprinzi pe nativi chiar de ziua lor

Cumpăratul de cadouri ne dă tuturor bătăi de cap. Mai ales atunci când nu avem inspirație și nici nu avem idee ce și-ar putea dori sărbătoritul.

17 ian. 2022, 18:19
Cadoul potrivit pentru fiecare zodie în parte. Iată cum să-i surprinzi pe nativi chiar de ziua lor

Cadoul potrivit pentru fiecare zodie în parte. Stați liniștiți, cu toții am trecut prin asta la un moment dat. Partea bună e că puteți găsi o mulțime de idei de cadouri dacă cunoașteți zodia persoanei căreia vreți să-i faceți surpriza.

Deși fiecare persoană e diferită și, prin urmare, are gusturi și dorințe diferite, caracteristicile zodiilor ne pot ajuta enorm în alegerea unui cadou potrivit.

BERBEC

Cadoul potrivit pentru fiecare zodie în parte. Berbecii sunt oameni activi, dinamici, fac sport, sunt tot timpul pe drumuri și mulți dintre ei au meserii solicitante. Ei sunt atrași de noutăți și de tot felul de gadgeturi interesante, de jocurile de logică, dar și de obiectele utile în munca lor. Tocmai de aceea, pentru Berbec ar fi potrivite o carte bună sau o excursie la munte, unde se poate relaxa în mod activ cu o drumeție lungă. Poate fi atrasă de o bicicletă sau de o trotinetă, de un telefon nou sau un gadget interesant pentru muzică.

TAUR

Cadoul potrivit pentru fiecare zodie în parte. Sunt foarte pretențioși când vine vorba de cadouri. Ei sunt niște oameni practici și vor să le fie util cadoul primit. Bijuteriile, ceasurile și parfumurile scumpe nu sunt niciodată de ajuns pentru femeia Taur. Ea va aprecia întotdeauna ceva din aur sau din argint, cu pietre prețioase. Dar va aprecia și o cină romantică la un restaurant de lux, după ce primește un buchet imens de flori și o bijuterie sentimentală.

GEMENI

Deoarece nativul din Gemeni este interesat de tot, este greu să îţi dai seama ce vrea. El este semnul comunicării şi al învăţăturii, aşa că un cadou inspirat ar fi un abonament la bibliotecă sau un notebook de ultimă generaţie. Gemenii iubesc, de asemenea, accesoriile. Brăţările, inelele sau orice are mărgele sunt o alegere bună pentru un cadou.

RAC

E semnul amintirilor, mereu va aprecia un cadou cu valoare sentimentală. Oferă-i ceva care are legătură cu o glumă pe care o ştiţi doar voi, cu o experienţă pe care aţi împărtăşit-o sau o amintire cu voi. O husă personalizată pentru telefon este o idee minunată. El este, de asemenea, semnul căminului, aşa că ar iubi nespus o piesă de artă cu care să îşi decoreze apartamentul. O carte de bucate sau unelte de bucătările pot ajuta, de asemenea, la crearea unor noi amintiri împreună.

LEU

E pasionat de artă, de frumusețe, îngrijirea părului, modă. Pentru că se concentrează foarte mult asupra aspectului său fizic, cea mai nouă trusă de machiaj, seturi de cosmetice sau o oglindă sunt doar câteva idei de cadou pentru el. El vrea să fie în centrul atenţiei şi vrea doar ce e mai bun. Jupiter intră în Săgetător în noiembrie şi trimite energie pozitivă Leului în ceea ce priveşte arta, creativitatea şi distracţia. Asta înseamnă că o cameră polaroid ar fi o idee deosebit de reuşită.

FECIOARĂ

Dacă vrei să surprinzi o Fecioară, e bine de știut că îi plac cadourile practice. Un cadou elegant, dar care să servească unui scop. Fecioara este obsedată de tot ce este practic şi nu este un mare fan al cadourilor luxoase şi fără vreo utilitate. Un portfard pentru călătorii sau un rucsac pe care îl poate folosi în deplasările sale frecvente sunt doar câteva opţiuni. Sau un card de cumpărături, cine nu are nevoie de haine noi în permanenţă?

BALANȚĂ

Balanța este la curent cu tendinţele modei şi e, de regulă, zodia cea mai la curent cu tot ce e nou în materie de modă. O pereche de ochelari cu lentile albastre sau alte astfel de cadouri sunt perfecte pentru ea. Ea este, de asemenea, semnul parteneriatelor şi relaţiilor, aşa că, chiar şi o invitaţie la film o va bucura. Fiind guvernată de Venus care e retrograd în noiembrie, ea va simţi o influenţă puternică asupra dragostei, frumuseţii şi plăcerii.

SCORPION

Sunt greu de mulțumit, mai ales dacă își permit să-și cumpere singuri orice. Pare dificil să alegi ceva potrivit pentru femeia Scorpion, care este atât de greu de înțeles și își păstrează cu dârzenie secretele. Așa că încearcă să îi faci cadou ceva elegant, feminin, care poartă un mic secret… spre exemplu, o bijuterie cu un charm special. Dar niciodată nu vei da greș cu o seară romantică și plină de pasiune și cu flori luxuriante.

SĂGETĂTOR

Le plac călătoriile și aventurile, așa că o idee îndrăzneață și care i-ar bucura foarte mult ar putea fi achiziționarea unor bilete de vacanță. Sau cizme pentru drumeţii, copertă pentru paşaport sau un termos. De asemenea, el adoră să înveţe, în special din propria experienţă. Aşadar, un set de gătit sau ceva ce poate să-i scoată la iveală abilităţi noi chiar va ajunge la sufletul lui.

Horoscop special: Cum afecteaza Luna plina a Lupului zodiile! Pregateste-te sa te scufunzi adanc in sentimentele tale!

CAPRICORN

Se numără printre cele mai practice și organizate din tot zodiacul. Pentru ele contează darurile utile, folositoare, rezistente și bine lucrate. Un ceas scump, o copie semnată a unei cărţi preferate sau ceva ce ar putea purta zi de zi la serviciu sunt doar câteva idei. Capricornul nu se va mulţumi cu ceva de calitate inferioară sau ieftin. Va trebui să pui ceva bani deoparte pentru a-l impresiona.

VĂRSĂTOR

Iubește tehnologia și să fie în pas cu moda și tot ce-i nou. Cu cât e mai nou şi mai inteligent obiectul ales, cu atât mai bine. El nu este doar un mare fan al internetului, dar e şi dependent de reţele sociale şi social media. Un joc ar fi extrem de distractiv pentru el. Şi cum ştie tot despre celebrităţi, i-ar merge la suflet dacă ar primi parfumul pe care îl foloseşte vedeta sa preferată.

PEȘTI

E semn de apă, va aprecia orice are valoare sentimentală pentru el. El nu este foarte preocupat de lucrurile materiale, atât timp cât există dragoste în spatele a ceea ce îi dăruieşti. Este plin de imaginaţie şi are o fire artistică, aşa că poţi alege ceva legat de asta, cum ar fi o carte de colorat relaxantă şi creioane colorate. Datorită influenţei lui Venus, Peştii vor fi atraşi de artă, estetică şi frumuseţe. Din acest motiv, hainele pot fi şi ele o soluţie.

Horoscop 18 ianuarie 2022. Mercur retrograd şi marţi, 3 ceasuri rele! Cum sunt afectate zodiile