Horoscop 18 ianuarie 2022. Mercur retrograd şi marţi, 3 ceasuri rele! Cum sunt afectate zodiile

Această zi pare să fie puțin riscantă pentru călătorii, vă rugăm să aveți grijă de voi. Atenţie şi la sănătate, relaţii şi bani.

17 ian. 2022, 15:27
Horoscop 18 ianuarie 2022. Mercur retrograd şi marţi, 3 ceasuri rele! Cum sunt afectate zodiile

Horoscop 18 ianuarie 2022 pentru Berbec

Este un început de săptămână optimist, deoarece vei avea o zi pozitivă. Veți întâlni niște oameni influenți. Munca ta va fi satisfăcătoare.

Horoscop 18 ianuarie 2022 pentru Taur
Ai grijă la emoțiile tale, chiar dacă vei fi într-o dispoziție sumbră, ar trebui să-ți ridici moralul. Nu trebuie să fii posomorât. Nu vă faceți griji, totul este bine.

Gemeni
În această zi, nu vei fi prea comunicativ, lucru care îți poate afecta relațiile cu cei din jur. Mulți dintre cei cu care vei interacționa vor lua acest lucru personal și îți vor face reproșuri, fapt care nu te va încânta deloc.

Horoscop karmic 17-23 ianuarie 2022. Ce zodii supravieţuiesc în cea mai deprimantă săptămână din an. Atenţie la Mecur retrograd!
Rac
Ești o persoană care emană doar energie pozitivă atunci când în jur se produc schimbări, iar acest lucru te va ajuta foarte mult astăzi. Unele lucruri nu vor mai fi niciodată la fel, însă vei putea privi cu încredere spre viitor, fără să te blochezi în trecut.

Leu: 23 iulie – 22 august
Pentru tine nimic nu este imposibil. Ai dat dovadă mereu de foarte multă determinare, iar acest lucru te-a ajutat să-ți pui ordine în gânduri și în viață. Orice ai în minte este deja planificat, așa că stai la locul tău și urmărește-ți interesul.

Horoscop 18 ianuarie 2022 Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Ai un început de săptămână excelent. În prima parte a zilei vei avea parte de o surpriză din partea unor oameni dragi, iar acest lucru îți va da energia necesară ca să rezolvi tot ce ai pe ordinea de zi. Prioritizează ce este cu adevărat important pentru tine și nu mai asculta părerile celor din jur, spune horoscopul zilei de 18 ianuarie 2022.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
A venit timpul să fii mai chizbuită pe plan financiar. Ai mari probleme cu bugetul, dar acest lucru se întâmplă din cauza faptului că ai aruncat banii pe lucruri de care nu aveai neapărată nevoie. Fii mai atentă pe viitor și încearcă să pui ceva bani deoparte pentru că vin vremuri grele pentru tine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Ai parte de multă iubirea din partea partenerului de cuplu. După ultimele discuții, v-ați înțeles ca relația voastră să treacă la nivelul următor așa că acum ești mai fericită ca niciodată. Ai grijă la deciziile pe care le iei, acestea trebuie să fie în concordanță cu principiile tale de viață.

Horoscop RUNE Mihai Voropchievici 17-23 ianuarie 2022. Cine are belşug, cine merge pe gheaţă subţire, cine e binecuvântat
Horoscop 18 ianuarie 2022 Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Vei avea parte de o mulțime de surprize pe plan emoțional. Sunt șanse mari să întâlnești o persoană care te va ajuta să echilibrezi totul în viața ta. Azi ai o zi productivă și acasă și la locul de muncă, iar din ultimele discuții cu superiorii reiese că vei primi o mărire de salariu curând, spune horoscopul zilei de 18 ianuarie 2022.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Ești pusă pe treabă azi și vei rezolva chiar și cele mai vechi probleme. Nu uita însă de chestiunile personale și de partenerul de cuplu. Acesta are și el nevoie de tine în aceste momente și trebuie să-i fii alături. Tu ești cea mai importantă persoană pentru el în aceste clipe dificile pe care le traversează.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie
Trebuie să dai dovadă de mai multă răbdare cu cei din jur. Sunt șanse mari să intri în conflict cu oameni dragi, dar și cu colegii de la locul de muncă. Rezolvă toate problemele pe care le ai și încearcă să iei cât mai curând o pauză de la tot, spune horoscopul zilei de 18 ianuarie 2022.

Horoscop 18 ianuarie 2022 Pești: 19 februarie – 20 martie
Ai mare nevoie de o pauză. Trebuie să petreci cât mai mult timp în compania celor dragi și să pui în balanță lucrurile care contează cu adevărat pentru tine. Stresul din ultimul timp nu a făcut decât să te agite și mai mult și să-ți dea bătăi de cap. Uită pentru câteva zile de toate sarcinile și limpezește-ți gândurile.


loading...
Partenerii noștri