Cadoul tânărului care a cântat la pian „Deşteaptă-te române” în gara din Amsterdam pentru Klaus Iohannis

Valentin Astănculesei, românul care în data de 1 Decembrie a cântat imnul României la pian, în gara din Amsterdam, va cânta "Deșteaptă-te, române!" după ceremonia de învestire a preşedintelui Klaus Iohannis, din 21 decembrie.

RomaniaTV.net
19 dec. 2014, 18:45
Cadoul tânărului care a cântat la pian „Deşteaptă-te române” în gara din Amsterdam pentru Klaus Iohannis

„Duminică, după învestitură, Valentin Astănculesei îmi oferă cel mai frumos dar de început de mandat: așa cum a făcut-o acum câteva săptămâni, în gara din Amsterdam, va cânta la Cotroceni imnul României. Mandatul meu va începe sub semnul imnului național, ca un simbol al solidarității tuturor românilor și al dorinței noastre de schimbare”, a scris preşedintele ales Klaus Iohannis pe pagina lui de Facebook.

„Duminică, 21 decembrie, voi cânta din nou imnul ţării, de data aceasta pentru preşedintele Klaus Iohannis. (…) Deşi sunt de meserie programator, iubesc muzica şi pianul. Voi cânta, duminică, pentru preşedinte, pentru un drum nou, pe care să îl parcurgem cu toţii şi pentru o Românie care să îşi ducă fiii acasă. Mulţumesc, domnule preşedinte”, susţine Valentin Astănculesei într-o înregistrare video postată pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis.

 

Citeşte mai mult aici


loading...