Cadouri de 8 martie care încap în poşetă

Cele mai potrivite telefoane pentru femei au un design foarte frumos și beneficiază, printre altele, de camere foto extrem de performante.

RomaniaTV.net
08 mart. 2015, 17:16
Cadouri de 8 martie care încap în poşetă

Cum aspectul unui smartphone este primul lucru care se observă, cele mai potrivite telefoane pentru femei nu aveau cum să fie decât unele dintre cele mai frumoase de pe piață. Am inclus în acest top probabil cele mai elegante modele de la producători precum Apple, HTC, Samsung, sau LG. Nu am ignorat nici producătorii români și am menționat chiar și unul dintre telefoanele Allview care ne-a impresionat în urmă cu ceva vreme.

De asemenea, ele mai potrivite telefoane pentru femei sunt și ușor de manevrat și portabile, iar de aceea nu avem aici niciun phablet, deși la un moment dat am fi vrut să includem Nexus 6.

iPhone 6 este probabil cel mai elegant telefon din lume la acest moment, reușind să-i propulseze pe cei de la Apple pe primul loc în lume în termeni de vânzări de smartphone-uri. Printre altele, acesta este disponibil în culoarea aurie ce i-a impresionat pe mulți dintre fanii companiei. Pe lângă interfața intuitivă și specificațiile foarte bune, iPhone 6 este dotat cu una dintre cele mai bune camere foto ce pot fi găsite pe un smartphone. Păstrând tradiția modelelor precedente, iPhone 6 este capabil de fotografii de calitate în orice condiții. iPhone 6 poate fi achiziționat la un preț foarte bun aici.

HTC One M8 rămâne, până la lansarea lui One M9, cel mai performant telefon a companiei taiwaneze. Deși are specificații foarte bune, beneficiind de un procesor Snapdragon 801, 2GB RAM și ecran Full HD, HTC One M8 s-a remarcat mai ales prin aspect. Gadgetul are un design metalic de tip ”Unibody”, care păstrează numeroase elemente popularizate de precedentul One M7, adăugând în același timp elemente noi precum cele două camere foto de pe spate. HTC One M8 poate fi achiziționat la un preț avantajos de aici.

Citeşte mai mult pe playtech.roloading...
Partenerii noștri