Cadouri de 8 Martie: Idei pentru cele mai importante femei din viaţa noastră

8 martie este Ziua Internaţională a Femeii, dar şi Ziua Mamei, în România. Iată câteva sugestii de cadouri pentru femeile speciale din viaţa noastră!

RomaniaTV.net
06 mart. 2014, 11:01
Cadouri de 8 Martie: Idei pentru cele mai importante femei din viaţa noastră

Pe 8 martie sărbătorim Ziua Femeii încă din 1913, ca urmare a eforturilor lor de a obţine condiţii mai bune de lucru şi drept de vot. Chiar dacă vremurile s-au schimbat şi suntem tot mai aproape de ţelurile pentru care înaintaşele noastre au luptat, sărbătorim şi azi cu aceeaşi satisfacţie Ziua Internaţională a Femeilor. În România, Ziua Femeii coincide şi cu Ziua Mamei, ambele sărbătorile pe data de 8 martie. În alte ţări ale lumii, Ziua Mamei se sărbătoreşte pe11 mai (Statele Unite ale Americii) 30 mai (Marea Britanie), 25 mai (Franţa) sau 30 noiembrie (Rusia).

Cum sa alegi martisorul in functie de zodie

Pentru că ne place să profităm de orice ocazie să le sărbătorim pe femeile speciale din viaţa noastră – mama, bunica, mătuşa, sora, prietena sau oricine ar fi aceasta – vă propunem şi câteva sugestii de cadouri deosebite, aşa, ca ele.

Sugestii de cadouri pentru 8 martie

Parfumul este un cadou apreciat de toate femeile, orice statut ar avea. Dacă îţi permite bugetul, fă-i cadou femeii dragi din viaţa ta un parfum deosebit. Îţi recomandăm o aromă de primăvară care inspiră eleganţă şi jovialitate, parfumul See by Chloe EDT.

Idei de cadouri pentru el

Florile sunt o alegere clasică şi sigură, mai ales de 8 martie. Alege întotdeauna să faci cadou o plantă vie (alege o plantă Feng Shui) pe care femeia specială din viaţa ta o va avea amintire timp îndelungat. Şi aranjamentele florale sunt o alegere bună datorită măiestriei floriştilor, care îmbină în mod inedit plantele şi tot felul de decoraţiuni simpatice. Şi dacă simţi că nu este de ajuns, alătură şi o cutie de bomboane de ciocolată pe care ea le preferă.

Fiindcă 8 martie este o sărbătoare de primăvară îţi sugerăm un cadou practic dar chic pentru orice femeie: un şal din caşmir sau o eşarfă din mătase; în acest fel cadoul tău va fi etalat o perioadă bună de timp cu mândrie. Poţi să adaugi şi o broşă cu un şnur alb-roşu ca să fie cadoul complet!

Mai multe idei de cadouri de 8 martie, pe Cosmopolitan.ro.