Cadouri de Crăciun 2023! Cinci idei de daruri cu care Moș Crăciun îi va da pe spate pe cei mici. Atenție, să nu răstoarne bradul

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar românii au început marea goană după cadouri. În timp ce părinții caută de zor prin mall-uri și magazine cadourile perfecte pentru cei dragi, copiii îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun. Dacă în acest an, darnicul Moș este în pană de idei în materie de cadouri, noi avem soluția.

16 dec. 2023, 16:36
Cadouri de Crăciun 2023! Cinci idei de daruri cu care Moș Crăciun îi va da pe spate pe cei mici. Atenție, să nu răstoarne bradul
Cadouri de Crăciun 2023! Cinci idei de daruri cu care Moș Crăciun îi va da pe spate pe cei mici.

Cadouri de Crăciun 2023! Cinci idei de daruri cu care Moș Crăciun îi va da pe spate pe cei mici. Pentru că știm că mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar moșul are foarte multe lucruri de pus la punct, noi avem cinci idei de cadouri pe care să le lase sub brad în noaptea cea magică.

Citește și Cadouri avantajoase de Crăciun pentru întreaga familie! Acum economisești mai mult!

Cadouri de Crăciun 2023! Cinci idei de daruri cu care Moș Crăciun îi va da pe spate pe cei mici

Copiii vor fi de-a dreptul încântați, așa că îi rugăm pe părinți să aibă grijă mare la brad ca nu cumva cei mici să îl răstoarne din cauza emoțiilor.

1. Cărți cu personajele preferate

Cu cât copiii învață mai devreme limba engleză, cu atât le va fi mai ușor să se descurce și în alte activități extra-curriculare. De altfel, numeroase studii de specialitate au demonstrat faptul că acei copii care citesc în limba engleză în timpul liber au obținut rezultate academice mult mai bune spre deosebire de acei copii care nu au acest hobby. Așadar, îți recomandăm să incluzi în cadoul pe care i-l vei oferi celui mic și cărțile în limba engleză. Pentru ca cel mic să fie atras de lectură, este indicat să îi cumperi dintr-un anticariat de cărți în engleză acele volume în care se regăsesc personajele preferate ale acestuia. Pentru ca seara din Ajunul Crăciunului să fie magică, puteți amenaja un spațiu de lectură în jurul bradului, în care, fie să îi citești doar tu celui mic, fie să vă bucurați de această activitate în familie.

2. Jocuri educative

Dacă este la vârsta potrivită, îi poți oferi celui mic jocuri educative care să îl ajute să își dezvolte memoria dar și capacitatea de analiză. Printre cele mai recomandate jocuri este șahul, jocul minții. În funcție de preferințele tale și de pasiunile pe care cel mic le are, poți opta și pentru jocul GO ori alte astfel de jocuri. Pentru ca distracția să fie în toi, alege să îi oferi celui mic și câteva jocuri de societate, de care să vă bucurați în familie.

3. Instrumente muzicale

Pentru copiii care au ureche muzicală și și-au manifestat dorința de a cânta la un anumit instrument, îndeplinindu-le această dorință chiar în preajma Crăciunului, le vei aduce cea mai mare bucurie. Poți să-i oferi pe lângă instrumentul muzical de care cel mic este atras și câteva sesiuni la cursuri pentru începători, care să îl ajute să învețe tainele respectivului instrument. Atunci când un copil își arată înclinația spre un anumit domeniu, este indicat să îl încurajezi să își urmeze pasiunea și să îi oferi șansa, ca părinte, să își dezvolte talentul.

4. Trusă pentru proiecte hand-made

 Orice lucru pe care copiii îl creează de unii singuri, îi ajută pe aceștia să fie mai independenți și, în același timp, să găsească singuri rezolvarea pentru o anumită situație. Imaginația copiilor este una foarte bogată, așadar, pentru a-i ajuta să își pună în practică ideile proprii, este recomandat să le iei o trusă pentru proiecte hand-made, care oferă cât mai multă libertate de creație. Fie că vorbim despre realizarea unei căsuțe pentru păsări, crearea unor bijuterii sau trasee pentru mașinuțe, astfel de joculețe sunt extrem de benefice pentru a dobândi mai multă îndemânare.

5. Jocuri LEGO

Foarte apreciate în rândul copiilor, produsele LEGO sunt încântarea oricărui copil. În plus, acestea îi ajută pe prichindei să își dezvolte imaginația, sunt potrivite chiar și pentru copiii mai mici (doar cele cu piese mari), pot fi folosite și de adulți și sunt ușor de depozitat.

Orice ai alege să dăruiești copiilor în ziua de Crăciun, cel mai important cadou este afecțiunea ta. Timpul petrecut alături de ei este cel mai frumos dar pe care poți să îl oferi nu numai de sărbători, ci în fiecare zi. În definitiv, sărbătorile sunt despre iubire și schimbări în bine.

Citește și Prime Crăciun 2023. Angajaţi supăraţi că Moş Crăciun le-a uitat contul: „Care prime??? Da, prima la stânga, apoi tot așa până la prima! Ce naiba!”