CADOURI DE CRĂCIUN. Gadgeturi îndrăzneţe pentru el şi ea

CADOURI DE CRĂCIUN. Dacă tot ne apropiem cu paşi repezi de sfârşitul acestui an, acesta perioadă este perfectă pentru a dărui câteva cadouri inedite celor dragi şi vouă.

RomaniaTV.net
19 dec. 2013, 14:21
CADOURI DE CRĂCIUN. Gadgeturi îndrăzneţe pentru el şi ea

Vine Moş Crăciun sau, în cazul unora, a venit deja. Aceasta este perioada cadourilor şi, indiferent de unde le primiţi sau cui le dăruiţi, este o perioadă încarcată de fericire, tradiţie şi semnificaţii. În plus, este momentul perfect pentru a vă manifesta afecţiunea prin câteva obiecte pe care, dacă aţi fost atenţi, persoana importantă din viaţa voastră şi le doreşte cu ardoare. Dacă sunteţi în pană de idei sau pur şi simplu vă doriţi să le cumpăraţi celor dragi un gadget, mai degrabă decât un fular sau pulover, am realizat acest top de cadouri inedite.

Citeşte şi MESAJE DE CRACIUN: Căţeluş cu păru’ creţ, să ai jeepu’ în coteţ, o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină…

Indiferent care sunt preferinţele voastre în materie de IT, este aproape inevitabil să nu găsiţi ceva care să vă atragă. Ca un mic detaliu, toate aceste produse mai îndrăznețe există în magazinele online de la noi şi aveţi mari şanse să fie livrate în 24-48 de ore.

Nike+ Fuelband

Deşi cei de la Nike colaborau de mult cu Apple pentru ca iDevice-urile să includă câteva funcţii pentru stimularea efortului fizic, în urmă cu ceva timp s-au decis să-şi creeze propriul hardware. Această brăţară este unul dintre cele mai inteligente şi compacte gadgeturi pe care le puteţi achiziţiona, mai ales dacă sunteţi o persoană activă. Pe lângă banala funcţie de ceas, Fuelband-ul celor de la Nike vă monitorizează paşii, scările urcate, intensitatea efortului, înălţimea la care săriţi şi cam orice altă caracteristică a efortului fizic. Comunică prin Bluetooth cu orice iPhone sau Android şi vă ajută să aveţi o evidenţă detaliată a performanţei atinse. Are doar 30 de grame şi se încarcă de la USB. În plus, printr-o unitate de măsură a efortului originală, intitulată Nike Fuel, ştiţi exact cât aveţi de lucru mâine pentru a depăşi ce aţi făcut azi.

În România, preţul este de aproximativ 800 de lei.

Descoperă mai multe cadouri de Crăciun pentru el şi ea pe Playtech.ro.