Cadourile pe care să le refuzi dacă le primești. Atrag boli și ghinion. Lidia Fecioru: „E semn rău”

Lidia Fecioru vine săptămânal cu sfaturi utile despre un stil de viață sănătos, despre cum să previi diverse boli, cum să ai grijă de sănătatea mintală.

18 sept. 2023, 09:42
Cadourile pe care să le refuzi dacă le primești. Atrag boli și ghinion. Lidia Fecioru: „E semn rău”

Lidia Fecioru a vorbit recent despre obiectele pe care nu ar trebui să le primești și nici să le oferi fiindcă aduc boli și ghinion.

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar și energii negative. Exista cele șapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion și boli”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3 CNN.

Lidia Fecioru spune că nu e bine să dăruim și nici să primim ceasuri.

„Un semn rău este să dăruiești un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărțire”, a spus Lidia Fecioru.

Citește și Elena Merişoreanu se laudă cu cei mai buni castraveţi muraţi: „Așa îți ții bărbatul pe lângă casă!”. Ingredinetul secret din reţeta de murături

Florile de culoare galbenă simbolizează un mesaj de despărțire timpurie.

„Florile galbene dăruite unei femei reprezintă un mesaj de separare timpurie. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei”.

Nici cuțite nu e bine să primiți în dar fiindcă „vă poate tăia soarta”. Ca să nu se întâmple asta e nevoie să plătim cadoul cu o monedă. Mai mult, oglinda care este dăruită de o femeie către o altă femeie se spune că-i poate fura frumusețea, energia și strălucirea.

„Este necesar ca atunci când primiți cadoul în dar, să plătiți acel cuțit primit cu o monedă. La fel, când primiți lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiți cu un ban înapoi”.

Și vasele oferite prietenilor sau rudelor pot aduce ghinion, probleme sau boli.

„Vase și farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile și bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă. Și vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie să fie date foarte atent. Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătății și poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele”, a spus Lidia Fecioru.

Citește și Ciorbă de pui a la grec – cea mai căutată rețetă pe internet. Secretele ca să-ți iasă de nota 10!

Când dăm portofele, genți sau rucsacuri în dar e necesar să aibă în ele bani.

„În caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruiești cadoul”.

Atunci când oferim bijuterii, acestea să nu aibă o singură perlă. Pentru a evita ghinionul, trebuie purtate cel puțin două bijuterii cu perle.

„La perle, trebuie să știți că nu se poartă una singură. Dacă aveți inel cu o perlă, nu-l purtați singur”.