Cadavrul găsit într-un apartament din Sectorul 4 ar aparține unei adolescente de 12 ani. Noi detalii cutremurătoare

Vin noi informații despre cazul cadavrului descoperit în lada unei canapele într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei.

05 iun. 2023, 20:36
Cadavrul găsit într-un apartament din Sectorul 4 ar aparține unei adolescente de 12 ani. Noi detalii cutremurătoare

Cadavrul nu este al unei femei, așa cum s-a stabilit în primă fază, ci al unei adolescente cu vârsta cuprinsă între 12 și 14 ani, conform celor mai recente date.

Cadavrul găsit într-un apartament din Sectorul 4 ar aparține unei adolescente

Cadavrul găsit într-un apartament din Sectorul 4 ar aparține unei adolescente de 12 ani. E vorba despre fiica chiriașei despre care inițial s-a crezut că e moartă. Mama se află acum în străinătate cu concubinul, au precizat surse din poliție pentru aktual24.

În momentul de față nu se știe exact dacă mama fetei știe exact ce s-a întâmplat cu ea.

Citește și Adolescent de 15 ani, găsit decedat în propria casă. Bunicii lui au descoperit cadavrul şi au alertat autorităţile

Trupul său neînsuflețit a fost găsit de proprietar în dormeza patului, într-un sac de plastic, într-o stare avansată de putrefacție.

„La datele de 04 si 05.06.2023 au fost dispuse expertize genetice judiciare pentru stabilirea profilului genetic ADN al cadavrului, expertize ce sunt efectuate de Institutul National de Criminalistica. Investigatiile si verificarile au vizat toate ipotezele avute in vedere, precum si stabilirea identitatii victimei, sens in care au fost audiati mai multi martori.

In spatiul public au fost vehiculate mai multe ipoteze cu privire la identitatea victimei si cu privire la identitatea presupusului autor, insa acestea, desi sunt avute in vedere in ancheta, in prezent nu pot fi nici confirmate, nici infirmate, intrucat cadavrul este considerat, in continuare, unul neidentificat.

In masura in care vor fi obtinute si alte date relevante pentru ancheta, acestea vor fi facute publice in masura in care se va considera necesar”, a transmis anterior Compartimentul de Informare si Relatii Publice din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Citește și Cadavrul unui bebeluş de câteva luni, găsit la groapa de gunoi din Oraviţa. Polițiștii caută părinții

O persoană a fost găsită decedată sâmbătă, într-o locuință din Sectorul 4, a transmis Poliția Capitalei. Trupul ei a fost transportat la INML pentru necropsie.

Oamenii legii au fost sesizați prin 112 și s-au deplasat la fața locului alături de un echipaj medical care au constatat decesul.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.