Cadrele medicale luptă cu oboseala. O asistentă a adormit așezată într-o cutie FOTO

O imagine emoționantă a fost publicată de RO Vaccinare. O asistentă a Spitalului Clinic de Urgență "Sf. Pantelimon" din București a fost surprinsă dormind așezată într-o cutie, pentru că toate paturile și scaunele din spital sunt ocupate.

18 oct. 2021, 08:19
Cadrele medicale luptă cu oboseala. O asistentă a adormit așezată într-o cutie FOTO

Cadrele medicale luptă cu oboseala. O asistentă a adormit așezată într-o cutie. O imagine emoționantă a fost publicată de RO Vaccinare. O asistentă a Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon” din București a fost surprinsă dormind așezată într-o cutie, pentru că toate paturile și scaunele din spital sunt ocupate.

Cadrele medicale luptă cu oboseala. O asistentă a adormit așezată într-o cutie

„Epuizare… O asistentă medicală de la Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon se odihnește preț de câteva momente, între mult prea multele cazuri grave din UPU. Din păcate, toate paturile, scaunele și mesele sunt ocupate de pacienți în stare gravă. Și? Urgențele continuă să vină! Sperăm ca mesajul să ajungă la toți cei care încă mai stau pe gânduri”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook RO Vaccinare.

Vaccinarea unui singur membru al familiei scade aproape la jumătate riscul ca ceilalţi membri să se infecteze cu COVID-19. STUDIU

Asistenta poartă combinezon și mască sanitară şi este așezată într-o cutie. „Vă rugăm: mergeți la vaccinare. Este cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19”, este îndemnul Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.


loading...