Cafeaua care te ajută la siluetă. Ce se întâmplă dacă pui zilnic în ea aceste două ingrediente

Pentru cei care vor să piardă în greutate, rețeta este diferită. Ei trebuie doar să adauge 2 ingrediente la cafea – o jumătate de linguriță de scorțișoară și aceeași cantitate de ulei de nucă de cocos.

05 dec. 2022, 13:23
Cafeaua care te ajută la siluetă. Ce se întâmplă dacă pui zilnic în ea aceste două ingrediente

Știați că cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi din lume? În fiecare zi, în întreaga lume se beau aproximativ 2,25 miliarde de cești de cafea.

Liderii în consumul de cafea nu sunt locuitorii Turciei, unde această băutură a apărut în secolul al XV-lea, ci finlandezii. Potrivit statisticilor, fiecare locuitor al acestei țări consumă în medie 12 kg de boabe aromatice pe an.

Afirmațiile despre nocivitatea cafelei nu o împiedică să ocupe poziții fruntașe în clasamentul celor mai preferate băuturi. Printre proprietățile sale utile se numără capacitatea de a stimula pierderea kilogramelor în plus.

Pune două lingurițe de ulei într-o cană de cafea și vei avea parte de o surpriză inedită. Trucul te va scăpa de multe probleme
Cafeaua, scorțișoara și uleiul de cocos
Pentru a minimiza riscul cafelei, care în combinație cu aditivi dulci este considerată destul de calorică, experții publicației turcești En Son Haber sfătuiesc să eliminăm zahărul. Fără el, băutura va avea mai puține calorii.

Dar pentru cei care vor să piardă în greutate, rețeta este diferită. Ei trebuie doar să adauge 2 ingrediente la cafea – o jumătate de linguriță de scorțișoară și aceeași cantitate de ulei de nucă de cocos. Aceste ingrediente vor stimula metabolismul și vor accelera procesul de pierdere în greutate.

Înainte de a folosi scorțișoara și uleiul de cocos, ar trebui să vă consultați medicul. Există contraindicații pentru consumul oricărui produs, indiferent cât de util este. În acest caz, este important să luați în considerare un alt factor: cantitatea.

Prepară cafeaua perfectă acasă: adaugă aceste ingrediente şi vei avea energie toată ziua
Se crede că nu trebuie consumată mai mult de 1 linguriță de scorțișoară pe zi. Condimentul nu este recomandat persoanelor cu ulcer gastric, pancreatită, hipertensiune arterială. Și încă un lucru: pentru a pierde în greutate cu cafea, este necesar să se excludă nu numai zahărul, ci și aditivii, cum ar fi smântână, lapte, miere.