Cafeneaua – reprezentaţie aniversară pe 16 decembrie: De 17 ani în lunile rampei şi în inima publicului

La jumătatea lunii decembrie se împlinesc 17 ani de când spectacolul CAFENEAUA şi-a câştigat un loc de cinste în luminile rampei şi în inima publicului. Iar momentul va fi marcat, printr-un spectacol festiv, la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor, pe 16 decembrie.

RomaniaTV.net
19 nov. 2013, 12:12
Cafeneaua – reprezentaţie aniversară pe 16 decembrie: De 17 ani în lunile rampei şi în inima publicului

Reprezentatia, a carei premiera a avut loc in 1997, si-a castigat statutul de spectacol record, atat sub aspectul longevitatii, cat si in ceea ce priveste popularitatea.

Horatiu Malaele, Emilia Popescu si Dana Dogaru, trei nume foarte iubite ale scenei romanesti, ofera un regal actoricesc in aceasta comedie in care rasul imprumuta gustul sarat al lacrimilor, iar fragilitatea si caracterul efemer al existentei umane se dezvaluie, pas cu pas, pana la deznodamantul inundat de aplauze.

Despre rolul sau din „CAFENEAUA”, Horatiu Malaele a spus: „Mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambitiile si slabiciunile, norocirile si nenorocirile, viata mea, a voastra, a noastra si toate la un loc rasturnate in viata acestei familii imaginate – oglinda vie si spaimantatoare a vietii noastre pe pamant.”

Biletele se gasesc la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Diverta, in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu si online pe: www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.startickets.ro si www.ticketstore.ro.


loading...