Căile ferate daneze au anunţat întârzieri din cauza controlului paşapoartelor la intrarea în Suedia

Publicat: Luni, 28 Decembrie 2015 15:26 // Actualizat: Luni, 28 Decembrie 2015 15:26 // Sursa: romaniatv.net

Sistemul căilor ferate daneze a avertizat luni în legătură cu posibile întârzieri și creșteri de prețuri din cauza controlului pașapoartelor ce va fi introdus pentru pasagerii care intră în Suedia vecină.

Începând cu 4 ianuarie 2016, toate trenurile de pasageri, autobuzele și feriboturile din Danemarca vor trebui să fie identificate înainte de a intra în Suedia, din cauza preocupărilor Stockholmului în legătură cu afluxul de refugiați care intră în țară.

Toate trenurile cu pasageri vor fi verificate în stația de trenuri de pe aeroportul din Copenhaga, ultima oprire înainte de traversarea podului Oresund Strait, care face legătura între cele două țări. În viitor, niciun tren din alte stații nu va mai fi autorizat să intre în Suedia, potrivit Agerpres.

Potrivit Căilor ferate daneze, guvernul suedez a obligat companiile feroviare să introducă controale.

În cazul în care prevederea va dura mai mult de o lună, aceasta ar putea însemna că va fi aplicat un tarif mai mare la călătoria cu trenul către Suedia, pentru a acoperi costurile suplimentare pentru verificarea completă a documentelor de identitate.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 dec 15:42
... Sistemul căilor ferate daneze a avertizat luni în legătură cu posibile...
1
EUR
4.8398
RON
04 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H