Câine ALBASTRU, descoperit în Texas. Localnicii cred că este legendarul Chupacabra FOTO

Misterioasele Chupacabras, care sug sângele animalelor domestice, sunt considerate creaturi mitice de către cei mai mulți experți, dar nutritionista Phylis Canion, cu sediul în Texas, a găsit rămășițele unui câine cu piele albastră, care ar putea dovedi existența lor.

27 aug. 2013, 17:25

Phylis Canion a luat ființa necunoscută de pe marginea unui drum în apropiere de o fermă din Cuero, Texas, în 2007, când încerca să-şi dea seama cine sau ce îi omoară puii din ogradă.

„De fiecare dată când am găsit un pui mort, el era muşcat … în zona gâtului. Părea că tot sângele era supt din el”, a declarat Canion, potrivit HuffingtonPost.

Douăzeci și opt de pui au fost ucişi înainte ca Phylis să găsească cadavrul câinelui. Acesta se deosebea de orice animal pe care ea l-a văzut vreodată. Cântărea aproximativ 18 kilograme, avea ochi albaștri, un bot cu maxilarul superior proeminent, iar pielea semăna mai degrabă cu epiderma unui elefant decât cu blana asociată cu câinii sălbatici, ca lupii sau coioţii.

VEZI ŞI Inedit: Un CÂINE a DONAT SÂNGE pentru a salva viaţa unui animal de companie din altă SPECIE FOTO

Deoarece creatura părea să scurgă sângele animalelor ucise, în loc să le mănânce ca și alte animale de pradă, Canion crede ca ar putea fi vorba de miticul chupacabra.

Canion adus rămășițele la un taxidermist, iar acum ține animalul împăiat acasă.