Câinii răi, la apel. Cum îşi pedepsesc mai nou stăpânii animalele de companie GALERIE FOTO

Deținerea unui câine de companie a avut întotdeauna dezavantaje. Urmele de dinţi pe pantofi și accidentele de pe podeaua din bucătărie sunt doar câteva dintre obiceiurile rele pe care proprietarii sunt dispuși să le treacă cu vederea în schimbul afecţiunii nesfârşite şi loialităţii pe care un căţel de companie le poate oferi.

RomaniaTV.net
22 aug. 2012, 08:21

Dar acum, proprietarii se „răzbună” pe animalele lor de companie obraznice prin postarea unor fotografii cu ei, într-o galerie specială pe internet.

Site-ul Tumblr a fost inundat cu imagini cu câini obrazici, toţi însoțiti de semne care detaliază comportamentul lor rău, potrivit DailyMail.

În această galerie veţi găsi de toate, de la un Pug care sapă în grădini și are o tendinţă de a muşca, la un canin trist care a mâncat un pachet întreg de unt în timp proprietarul era cu spatele la el sau un bishon care „mărturiseşte” că roade covoare şi carpete.

Alt proprietar exasperat a postat o fotografie cu animalul lui de companie, cu un semn care spune pur și simplu: „Am fost un câine rău – din nou” iar un altul a agăţat de gâtul căinelui său un semn cu „Latru la mexicani”.