Cal plimbat legat de BMW pe un drum din Botoșani VIDEO

Un tânăr din Botoșani s-a ales cu o amendă de aproape 3.500 de lei după ce și-a ”înhămat” calul la BMW și s-a plimbat cu animalul legat de mașină prin sat.

19 ian. 2023, 08:56
Cal plimbat legat de BMW pe un drum din Botoșani VIDEO

Un botoșănean a devenit ”vedetă” pe rețelele de socializare după ce o filmare cu el și un cal ”înhămat” la BMW-ul lui a ajuns pe rețelele de socializare.

Imaginile au ajuns și la polițiștii din Botoșani, care au reușit să îl identifice pe șofer. Este vorba despre un tânăr de 28 de ani din satul Mateieni din comuna Dimăcheni, care s-a ales cu două amenzi, una aplicată de Poliția rutieră, iar cealaltă de Poliția animalelor. Valoarea totală a amenzilor se ridică la 3.435 de lei.

Citește și: Accident grav cu un BMW în centrul Bucureștiului. Un polițist și un pieton au fost la un pas de moarte

„Având in vedere imaginile apărute in spațiul public, polițiștii s-au sesizat si au identificat șoferii implicați, aceștia fiind sancționați contravențional.  Astfel, conducătorul auto care a legat animalul de mașină a fost sancționat contravențional cu 435 lei  pentru nerespectarea regulilor de circulație privind conducerea animalelor de povara, fapta prevăzută și sancționată de OUG 195/2002 republicata, precum și cu 3000 amendă pentru nerespectarea condițiilor minimale de bunăstare specifice cabalinelor, conform Legii 205/2004”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Anca Silion, citată de botosaninews.ro.

Citește și: Micutzu, dezvăluiri în premieră despre conflictul cu Mircea Badea: „Se simțea încrâncenarea”. Ce spune comediantul despre o bătaie în cușcă