Micutzu, dezvăluiri în premieră despre conflictul cu Mircea Badea: „Se simțea încrâncenarea”. Ce spune comediantul despre o bătaie în cușcă

Mircea Badea și Micutzu nu se suportă deloc. Cei doi s-au criticat în repetate rânduri și chiar s-au înjurat. Astfel, la un moment dat s-a speculat faptul că pamfletarul de la Antena 3 și comediantul chiar s-au bătut. În cele din urmă, actorul din „Teambuilding" a acceptat să vorbească deschis despre acest conflict. 

18 ian. 2023, 17:14
Micutzu, dezvăluiri în premieră despre conflictul cu Mircea Badea: „Se simțea încrâncenarea”. Ce spune comediantul despre o bătaie în cușcă

În emisiunea lui Denise Rifai, „40 de Întrebări”, Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a recunoscut că-l antipatizează pe Mircea Badea. De asemenea, el a recunoscut că glumele pe care le-a făcut la adresa pamfletarului de la Antena 3 au fost puțin cam răutăcioase, deci exagerate, prin intermediul cărora Micutzu și-a exprimat frustrarea.

În plus, comediantul a ținut să precizeze că nu a vrut vreodată să-l bată pe Mircea Badea. Artistul nu vrea să-și tranșeze conflictul în stradă sau mai nou, așa cum se obișnuiește în ziua de azi, în cușcă – în ringul de MMA.

„Nu am vrut să-l bat pe Mircea Badea. Normal că n-am vrut să-l bat. Nu am fost de acord și probabil că încă nu sunt de acord cu părerile dumnealui. Într-adevăr, acolo am greșit! A fost o perioadă în care am fost foarte înverșunat. Aveam senzația că dreptatea e de partea mea. Încă eu cred că era o glumă rezonabilă. Nu era cea mai bună glumă la adresa lui, dar era o glumă rezonabilă.

Într-adevăr, se simțea și încrâncenarea în glumă respectivă, asta e o problema într-adevăr. Dar nu, în niciun caz n-am vrut să-l bat pe Mircea Badea. Și sper că nici dumnealui nu mai vrea să se mai bată cu nimeni”, a mărturisit Micutzu în emisiunea de la Kanal D.

În prezent, vedetele din România, își tranșează conflictele în octogon, în cadrul promoției RXF. De curând, Giani Kiriță l-a făcut KO pe Andi Constantin, iar Fachirul din Periș l-a învins fără drept de apel pe Perversu’ din Târgu Ocna. De asemenea, Zanni a câștigat în fața lui Gheboasă.

 

Micutzu, la un pas de bătaie, în plină zi

 

De-a lungul timpului, comediantul a fost implicat în mai multe scandaluri. Cel mai recent, în are actorul a fost la un pas de bătaie, s-a petrecut în 2021, pe Calea Victoriei din București.

„Mergeam pe Calea Victoriei, eu mergeam mai în față, în spatele meu erau iubita mea și prietenul meu pictor, cum mergeam și mă îndreptam către un club pe dreapta era o terasă de unde m-a salutat o domnișoară, iar la câteva secunde băiatul care mă înjură a început să facă niște miștouri de ‘bun simț’, după care i-am arătat un deget…

Am traversat spre club, a început să mă înjure din spate. N-am mai putut să mai înghit, am lăsat pungile cu cadouri, le-am lăsat pe stradă, pe trotuar ca să mă întorc și să-i explic că nu e ok”, a transmis Micutzu pe YouTube.