Cal răcorit la spălătoria auto, soluţia hazlie pe timp de caniculă. Imaginile inedite din Timiş, devenite virale pe internet VIDEO

Nu doar oamenii, ci şi animalele îndură cu greu canicula care a pus stăpânire zilele acestea pe toată ţara. Dovadă stau imaginile surprinse în judeţul Timiş, unde un bărbat şi-a găsit o soluţie trăsnită pentru a-şi răcori calul.

30 iun. 2022, 09:24
Cal răcorit la spălătoria auto, soluţia hazlie pe timp de caniculă. Imaginile inedite din Timiş, devenite virale pe internet VIDEO

V-aţi fi închipuit vreodată să vedeţi un cal răcorit la spălătoria auto? S-a întâmplat în localitatea Sânnicolau Mare din judeţul Timiş, unde un bărbat a pus în scenă un spectacol inedit.

Pentru că miercuri a fost caniculă în toată regula, bănăţeanul şi-a dus calul la o spălătorie automată pentru maşini, aflată în zona gării din oraş. Omul l-a dezlegat de la căruţă şi, după ce a cumpărat fisele speciale, a început procedeul obişnuit ca pentru orice autoturism.

Astfel, calul a beneficiat de prespălare cu presiune, spălare cu spumă şi clătire. În tot acest timp, armăsarul a stat cuminte, cât timp stăpânul său a robotit în jurul său şi l-a stropit pe toată părţile, scrie Opinia Timişoarei.

Cal răcorit la spălătoria auto, „vedetă” pe Facebook

Întreaga scenă a fost filmată, iar imaginile au stârnit amuzamentul internauţilor pe Facebook.

„Bravo. Cu siguranţă şi bietul căluţ îţi mulţumeşte”, a fost unul din multe mesaje care au însoţit postarea.

Nu e prima oară când cabalinele sunt puse în situaţii inedite de către români. În judeţul Braşov, un petrecăreţ a intrat cu calul în sufragerie la o petrecere de majorat.

Citeşte şi: Viralul zilei, imagini desprinse din filme: Petrecere de majorat cu calul în căminul cultural

De asemenea, în noiembrie 2021, opt bărbaţi din judeţul Călăraşi au fost amendatţi, după ce au adus un cal în sufragerie, la o petrecere. După ce imaginile au devenit virale, indivizii au fost amendaţi pentru încălcarea normelor privind protecția animalelor.

Citeşte şi: Petrecere în Călăraşi, cu calul în sufragerie. Cum au fost amendaţi cei 8 bărbaţi