Calamităţi în America: Un CRATER de câteva sute de metri adâncime s-a format pe o insulă VIDEO

Zeci de oameni au fost evacuaţi de pe insula Whidbey, din statul Washington, din cauza unei puternice alunecări de teren.            Un crater de câteva sute de metri adâncime s-a format pe insulă, o casă a fost distrusă, iar alte 36 sunt în pericol.

28 mart. 2013, 07:53
Calamităţi în America: Un CRATER de câteva sute de metri adâncime s-a format pe o insulă VIDEO

Alertă în statul american Washington. Zeci de oameni au fost evacuaţi după ce o puternică alunecare de teren a distrus o casă şi ameninţă să dărâme alte câteva zeci. Alunecarea de teren a avut loc pe o insulă în apropiere de Seattle. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime, dar alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă, potrivit România TV.

Citeşte şi Mănăstirea Cornu, în pericol de prăbuşire din cauza unei alunecări de teren

Totul a început cu un zgomot puternic. Locuitorii insulei Whidbey, la nord de Seattle, au crezut că e vorba de un cutremur. Când au ieşit din case au avut parte de şocul vieţii, în timp ce pământul le fugea de sub picioare. 

Citeşte şi Cel puţin 18 morţi în urma unei alunecări de teren în China

„M-am uitat afară şi am observat că nu mai era nici un copac care să blocheze priveliştea, iar jumătate din grădină dispăruse. Am fost absolut îngrozită. Îmi lipsesc 76 de metri de gazon. Dacă te uiţi acolo jos probabil că sunt câteva sute de metri adâncime”, a declarat una dintre victime, care şi-a văzut agoniseala de o viaţă distrusă în doar câteva momente.

Citeşte şi Un tren de marfă a fost aruncat de pe şine de un val imens de noroi VIDEO

O casă a fost complet distrusă de alunecarea de teren, iar alte 36 sunt în pericol de a se prăbuşi. Autorităţile au emis ordine de evacuare, iar oamenii şi-au strâns în grabă lucrurile şi au părăsit zona.

 Citeşte şi O porţiune din Marele Zid Chinezesc s-a prăbuşit