Jaf cu pistolul în Călăraşi: O familie a rămas fără autoturism

Incidentul s-a petrecut miercuri seara, în Călăraşi, când un bărbat înarmat cu un pistol a ameninţat doi soţi şi le-a furat maşina.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 11:27
Jaf cu pistolul în Călăraşi: O familie a rămas fără autoturism

Scenă incredibilă în judeţul Călăraşi. Un bărbat înarmat a oprit o maşină în care se aflau două persoane, soţ şi soţie. Sub ameninţarea pistolului, i-a dat jos pe cei doi, le-a luat maşina şi a plecat spre Bucureşti. Poliţiştii au găsit apoi maşina abandonată, în Capitală.

„Sesizarea s-a primit miercuri. Pe drumul judeţean 302 un bărbat a deposedat două persoane de autoturismul pe care îl conduceau”, a declarat Ramona Tudor, purtător de cuvânt IPJ Călăraşi.

Se pare că agresorul, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Călăraşi, a făcut pană în comuna Belciugatele. Din această cauză, bărbatul i-a ameninţat cu un pistol pe cei doi soţi şi le-a furat autoturismul cu care aceştia se deplasau. Agresorul a plecat apoi spre Bucureşti, unde a abandonat autoturismul într-un şanţ, informează Mediafax.

„Acesta a fost identificat, autoturismul sustras a fost găsit abandonat pe raza municipiului Bucureşti, cercetarile vor fi continuate de poliţiştii din Călăraşi, pentru depistarea acestuia şi audiere”, a mai precizat Ramona Tudor.

Se pare că cel care a alertat poliţiştii cu privire la această infracţiune a fost chiar fratele hoţului.

Din fericire cele două victime au fost doar ameninţate şi nu agresate.